UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Увидела Благодарю С праздником
-
це парки, де є гриль
-
то не просто парки
-
Я имею в виду в каком могу сделать гриль
-
Парк я найти в состоянии, спасибо
-
Бажаю всім здоров‘я! Вітаю з праздником! Підкажіть будь ласка гарну ДИТЯЧУ КІМНАТУ (центр) з батутами , лабіринтами і т.д. Де в Калгарі рай для дітей? Вдячний буду за підказку
-
нє, нам ото Бордерлендс, Квака норм, такі інді пупси то трохи інша байка
-
Є не шутани, але шедеври: It Takes Two, A Way Out
-
Я проходила з сильною застудою. Доколупались до x-ray, змусили все проходити по другому колу (і кров теж здавати).
-
того і питаю, бо нічорта про ПС5 не знаю
-
у мене теж РС, але у товариша ПС і разом під пиво в кооп зарубати на смітті - не зла справа
-
Я нічого не вважаю. Вибирайте провайдера, який вам зручніший і дешевший
-
Тільки PC, на смітті не граємо
-
У нас кстати подключён oxio 100мб за $57, но скорость стабильно ~130мб 😁 Я так понимаю здесь это распространенное явление у многих провайдеров, когда скорости насыпают немного больше чем по тарифу)
-
Зазвичай це суворо заборонено, тільки газові. Бо на дим зреагує протипожежна сигналізація і до вас приїдуть всі служби.
-
Усіх зі святами! Миру на серці та благословінь🫶 Маю для вас також класний подарунок 💝з 16 по 22 квітня💝 на перший візит ПІДМИШКИ (15$) безкоштовно, у подарунок 🫶🎁🫶 Пишіть у відповідь «Хочу» і я допоможу обрати послугу і зручний час Хочете🎁? instagram.com/eva.depilation?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Усіх зі святами! Миру на серці та благословінь🫶 Маю для вас також класний подарунок 💝з 16 по 22 квітня💝 на перший візит ПІДМИШКИ (15$) безкоштовно, у подарунок 🫶🎁🫶 Пишіть у відповідь «Хочу» і я допоможу обрати послугу і зручний час Хочете🎁? instagram.com/eva.depilation?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
-
Много у Вас знакомых других национальностей, с которыми вы ходите отдыхать вместе?)
-
Усіх зі святами! Миру на серці та благословінь🫶 Маю для жінок класний подарунок 💝з 16 по 22 квітня💝 на перший візит ПІДМИШКИ (15$) безкоштовно, у подарунок 🫶🎁🫶 Пишіть у відповідь «Хочу» і я допоможу обрати послугу і зручний час Хочете🎁? instagram.com/eva.depilation?igshid=YmMyMTA2M2Y=
20 Jan 2023, 19:11
92355/375936
about a minute ago