UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я проходила з сильною застудою. Доколупались до x-ray, змусили все проходити по другому колу (і кров теж здавати).
-
Усіх зі святами! Миру на серці та благословінь🫶 Маю для вас також класний подарунок 💝з 16 по 22 квітня💝 на перший візит ПІДМИШКИ (15$) безкоштовно, у подарунок 🫶🎁🫶 Пишіть у відповідь «Хочу» і я допоможу обрати послугу і зручний час Хочете🎁? instagram.com/eva.depilation?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Усіх зі святами! Миру на серці та благословінь🫶 Маю для вас також класний подарунок 💝з 16 по 22 квітня💝 на перший візит ПІДМИШКИ (15$) безкоштовно, у подарунок 🫶🎁🫶 Пишіть у відповідь «Хочу» і я допоможу обрати послугу і зручний час Хочете🎁? instagram.com/eva.depilation?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
-
Усіх зі святами! Миру на серці та благословінь🫶 Маю для жінок класний подарунок 💝з 16 по 22 квітня💝 на перший візит ПІДМИШКИ (15$) безкоштовно, у подарунок 🫶🎁🫶 Пишіть у відповідь «Хочу» і я допоможу обрати послугу і зручний час Хочете🎁? instagram.com/eva.depilation?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Всем привет. Нужен хороший остеопат, проверенный, кто может посоветовать ?
-
Це секретна інфа 😁
-
Всем привет, планирую в Банф поехать завтра. Есть может советы от бывалых? Куда пойти там для лучшего опыта?