UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Формуємо реєстр українського та аффілійованого з українцями бізнесу в Калгарі. Якщо ви надаєте послуги українцям або працюєте як україномовний робітник (банки, реджістрі, люба інша установа що може бути корисною для українців) - будь ласка, додавайтесь до проекту «Картка Калгарійця». Ми плануємо зробити інтерактивну карту м.Калгарі з українськими послугами. Деталі: docs.google.com/forms/d/1v4HvdqyY_b4oCz9ripbPqPm404QZmfTBbkKagyFW_vs/edit
-
Доброго дня. Підкажіть фірми які відправляють паспорти на вклейку візи, бажано Тернопіль, Львів.
-
Якщо хтось поділиться контактами людей, які домогали їм безпосередньо з створенням резюме був би вдячний! Резюме готові, потрібно підправити. Готові заплатити кошти. Якщо можете, скиньте посилання чи тел в приватні повідомлення. Дякую! Прошу без хейту і без флуду.
-
Плануємо туди також звернутись. Там дуже великий потік людей, не думаю що вони приділять багато часу)) і як наслідок вийде фактично те саме, що ми маємо зараз) Чи я помиляюсь?
-
Дякую😊
-
кто-то пользуется Servus? что с приложением? на прошлой неделе не смог через него входить в онлайн банкинг. Через сайт захожу и все работает. Удалил с телефона приложение, думаю видимо надо новую версию. А теперь его нет в Плей Маркете! На сайте сервуса есть ссылка "Андрод аппликейшн", но при нажатии "страница не найдена". Они что отменили и без того убогое прилоэжение?
-
Дякую!
-
Кто-то открывал отдельный долларовый счёт в банке cibc?
-
Ми ходили до банку, мені зразу зробили декілька валют і я в касі дала $ американські, вони зарахували їх на $ рахунок, і зразу перевели на Cad( можно частину, скільки потрібно, інші можуть лежати на $ рахунку)