UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Кто-то открывал отдельный долларовый счёт в банке cibc?
-
Ми ходили до банку, мені зразу зробили декілька валют і я в касі дала $ американські, вони зарахували їх на $ рахунок, і зразу перевели на Cad( можно частину, скільки потрібно, інші можуть лежати на $ рахунку)
-
Ми чикали біля 5 тижнів.
-
Привіт) Я з чоловіком шукаю роботу. Англійська мінімальна ми працювиті бажання працювати в нас є. Можливо комусь в когось на складі чи заводі чи будь де потрібні робітники. Докуметнти для офіційного працевлаштування готові. Дякую за уваги і маю надію що хтось відгукнеця
-
Скажіть будь ласка хтось в Калгарі народжував дитину? За що потрібно платити в лікарні? Які таблетки та тд потріно купувати? Чи страховка перекриває ці затрати ? Бо як виявилось ліки потрібно купувати і страховка їх не покриває як в штатах наприклад …
-
Доброго дня, можливо у когось є контакт україномовного працівника в CIBS bank Наперед вдячна 🙏
-
Від Альберти є окремі бенефіти на здоров‘я (стоматолог, окуліст, та можливість зробити дишевший проїзд транспорті та тд) коли вам прийде страховка конверт великий - в середині буде маленький конверт+ бланк який потрібно заповнити. Йдете купуєте в любій аптеці марку, вкладаєте цей бланк в конверт та відправляєте поштою. Очікувати на бенефіти потрібно також до міс як я розумію.
-
Пример серьезных отношений
-
Доброго дня, шукаємо з дівчиною роботу. Англійською трохи говоримо, але ми готові працювати на будь якій роботі. Можна на. складі чи заводі якомусь, чи будь де. Маємо досвід в різних сферах. Дякуємо