UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Це не так. Iryna живе від Боардволк в NE і їй дуже подобається. NE -це не район,а географічна частина міста поділена на райони
-
Я так розумію що всі райони гарні, крім ne?
-
Дівчата наші якось і до приїзду шукали. Списувалися з менеджерами , проводили онлайн перегляд
-
А який процесс у цьому broadwalk? Дивився їх сайт, не зовсім зручний..
-
Надо просить уточнять у их супервайзера, мне так менеджер сказал, ибо многие не знают про эти спец условия для украинцев. Я так и снял, приезжаю в Калгари через 2 недели, но уже со своей берлогой хотя бы)
-
а в бордволке апарты свободными не стоят, только освобождается - сразу берут
-
В тому і справа, що не проблема заплатити на 3 міс вперед ..
-
не все так просто, 1. надо чтобы были свободные апартаменты 2. заезд строго 15 или 1 числа. 3. штраф за досрочный разрыв контракта
-
Ми платили за 3 міс:+ депозит і знайомий також. Боардволк
-
Если есть деньги, можете снять жилье в boardwalk, они сдают украинцам без оплаты наперед. Платите помесячно, выйдет дешевле любого airbnb или букинга
-
Аренбі оплачується наперед. Букінг можна відмінити не пізніше,ніж за добу в залежності від готеля. А найкраще відкриваєте аренбі і до кожної квартири читаєте правила
-
Наскільки знаю, PR дається на 5 років, якщо з них більше 2-х прожили не в Канаді - його забирають. Якщо все норм, і хоча б три в Канаді прожили - можна на громадянство подаватись, якщо не здасте тест, то продовжують PR Але то теж не 100% інфа 😅
-
І я так розумію що бронювати краще за місяць, так як ціни трошки нижче..
-
А як правильно зробити? Бо ніколи не використовував Airbnb. З букінгом тільки негативний досвід.. Чи можна на Airbnb забронювати, а якщо в аеропорту все ж таки допожуть волонтери з житлом, то Airbnb якось відмінити можна? І коли ти бронювання робиш, то треба якийсь задаток?
-
На кілька днів - це готель або Айрнбі. Надіятись що поселять в готель по лінії червоного хреста або волонтерських організацій можна, але не варто.
-
Адрес: 74 Covepark Road Northeast, Калгари, T3L 2E3, Канада Ось будинок мені обійдеться в 1000$ на місяць з урахуванням всіх витрат І так, звичайно перший час я буду більше витрачати
-
Мені потрібна допомога, щоб знайти тимчасовий, як сказати, кілька днів. Далі їду з Польщі
-
В бордволку 1000 штраф
-
У нас 1000 чи 1500. Вже не пам'ятаю
-
Так,можна,але за 3 міс вам влетить в гарну копійку
20 Jan 2023, 19:11
9280/376266
4 minutes ago