UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
❗️НАРОД❗️Терміново потрібна квартира 2 дорослих 2 малих дітей❗️ Щиро вжячний за будь яку допомогу❗️ Ріелтори, Ном. телфону і т д
-
Доброго дня! Дайте будь ласка рефералку на Enmax
-
В корпам отдел продаж продаёт, если есть вопросы то это на сапорт, если спросите что-то, я с радостью отвечу и помогу хоть это и не входит в обязанности.
-
Дайте будь ласка рефералку Enmax
-
І нам, якщо можливо, будь ласка)
-
Ні, був в барбершопі Я ж написав, добре що я тепер Знаю що можна до Олега піти з дітьми
-
Чекаємо прибігших під Різдво
-
А ти спортсмен
-
3400 км
-
Rogers, Fido, Telus, Freedom mobile Для нових кліентів у комунікаційних компаній є можливість отримати додатково 50$, для цого скористайтись реферальним посиланням: • Rogers: referme.to/valeriiav-18n • Fido: referme.to/andriik-130 • Telus: share.telus.com/andriik-174 • Freedom mobile: referme.to/tetianab-50
-
Біг з Калгарі до Торонто, певно Тож марафон
-
www.enmax.com/referral?rafguid=0050569C1AEC1EED83F22F89702BB0F1 Referral на enmax
-
www.enmax.com/referral?rafguid=0050569C1AEC1EED83F22F89702BB0F1 Referral на enmax
-
Ще документи з банку підійдуть, де вказані реквізити рахунку. Там має бути і ваша адреса
-
Даже дерево знает, что сегодня понедельник
-
Доброго. От це оголошення на 17й SW досі актуальне)
-
👋Всім Привіт❗️ ТЕРМІНОВО ШУКАЄМО КІАРТИРУ❗️ 2 дорослих 2 дітей 3 міс і півтора року❗️ Без тварин та без шкідливих звичок❗️Дякую за будь яку допомогу, ном телефону ріелторів агенцій людей хто з‘їжає фото оголошень іт д!!! Розглядаєш всі варіанти окрім бейсментів! Дякую!
-
👋Всім Привіт❗️ ТЕРМІНОВО ШУКАЄМО КІАРТИРУ❗️ 2 дорослих 2 дітей 3 міс і півтора року❗️ Без тварин та без шкідливих звичок❗️Дякую за будь яку допомогу, ном телефону ріелторів агенцій людей хто з‘їжає фото оголошень іт д!!! Розглядаєш всі варіанти окрім бейсментів! Дякую!
-
Доброго всім вечора, шукаю роботу кухарем або помічником обо посудомийкою,маю досвід 13 років у ресторанах та кафе( українська, европейська, італійська, кавказька, японстка кухні) мені 58 років.Може кому потрібно прибрати чи приготувати смачну їжу. Мій телефон 368-997-55-37 Людмила Дякую за увагу,гарного вечора.
-
❗️НАРОД❗️Терміново потрібна квартира 2 дорослих 2 малих дітей❗️ Щиро вжячний за будь яку допомогу❗️ Ріелтори, Ном. телфону і т д
20 Jan 2023, 19:11
92949/376211
4 minutes ago