UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, підкажіть на рахунок транзакцій у банку, у мене вказано що перших 12 транзакцій free, а на далі по 1.25 за кожну, транзакцію . То це відноситься тільки до дебетової карти чи до кредитки також? Дякую)
-
Маркетплейс
-
Так вони в лікарню поїхали. Чи ні? Це не просто волк клініка
-
Apple Store, best buy, хз чи авторизовані магазини провайдерів приймають телефони на трейд ін
-
Добрий вечір. Де можна здати свій айфон та взяти у кредит новий?
-
Чек показать? ;-) с первого апреля они сменили цену
-
Завантажте додаток Telus connect, зареструйтесь там, і можна буде вибрати конкретний тип обладнання і налаштувати його
-
Друзі, будь ласка, ігноруйте цю людину і подібні дописи. Не переводьте кошти незнайомим людям. Мені написали вже 3 людини з нашого чату про нього. Я його видалив, але він може приєднатися з іньшого акаунта.
-
Електричний чайник, користувалися 3 тижні. 10 доларів, самовіз з SW.
-
Ну думпю 2 малентких ребенка это не такая проблема как срок ожидаемой аренды
-
Дякую
-
Всем привет, сегодня получил бенефит карту Альберты,скажите что нужно сделать что бы сделать проезд на автобусе за 5$ в месяц?
-
Раджу, вона тренує у Гудлайі на Маклауді
-
Яку лікарню? це все приватні клініки
-
Христос Воскрес! Сім’я з 4 людей (2 дорослих 2 дітей 16, 14 років), шукаємо житло. Без тварин та шкідливих звичок. Розглядаємо любі варіанти окрім бейсментів.
-
Я тоже делала регистрацию в марте на апрель нам говорили по 120 , но мы заплатили по 140😅 видела многие проходили по 100 даже
-
Здравствуйте кто работает в парикмахерской? Сколько стоит стрижка ?
-
Заберу, здравствуйте
-
Треба пити багато води при будь якій простуді. Скільки дитина могла стільки й пила, заливати воду я не буду. Я знаю що треба робити коли в дитини піднявся ацетон, але зважаючи на те що ми тільки приїхали вирішила що краще зводити дитину до лікаря, але ж не за 900$. І до речі, просто пити багато води щоб не було ацетону це не варіант. Треба пити як мінімум воду з глюкозою. Пити багато маленькими порціями, їсти також маленькими порціями, а ще бажано на певний період відмовитися від продуктів що подразнюють кишківник, наприклад молочка.
-
Блін, я б пішла! Дуже класий досвід.
20 Jan 2023, 19:11
93021/372107
2 minutes ago