UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
там сверху скинули очень много фото с телефонами жилья. вот, начиная с этого сообщения:
-
Добрый вечер. Ищу работу маляром. Возможно кто-то знает где нужен человек с опытом работы. Большое спасибо
-
Добрый вечер. Так как у нас украинский паспорт, заполнять надо обязательно. В аэропорту проверяют и заносят в комп, также смотрят канадскую визу и посадочные с рейса. Больше вроде вопросов не было, прилетели в Канкун три дня назад.
-
Привіт, підкажіть будь ласка для оформлення в школу дітей, окрім договору оренди квітанцію по оплаті комунальних, чи інтернету ми тільки тиждень живемо нема ніяких квітанцій щє. Або документ с банку на якому є ім'я і призвищє і адреса. Чи можна щоб в банк не йти зробити цю адресу онлайн в додатку якось?
-
Простите (наконец-то кто-то объяснил)
-
Яка адреса?
-
Доброго вечора, ще є одне питання, якщо я вже в Канаді, а саме місто Калгарі, як не виїжджаючи з Канади в Україні можна зробити справу про несудимість? Мій син має право цю справу для мене оформити в Україні та прислати як лист по пошті?
-
Договір оренди школі не потрібен. Їм потрібна квитанція про оплату або виписка з банку з адресою постійного місця проживання. В додатку СІВС можна змінити адресу, але для того щоб роздрукувати я ходила в банк, так як не знайшла як завантажити чи роздрукувати це самій. В інших банках не знаю.