UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, дівчата , шукаю до кого можна підселитись чи знімати разом житло, якщо є якісь варіанти , напишіть в приватні повідомлення . Дякую
-
шукав швидку відповідь, але потім сам шукав на оф.джерелах, знайшов. Дякую, що хоч нах не послали)
-
Просто саркастично підкололи 👍
-
Обов'язково!!! оформіть хелф карту, без неї ваш ще більш виставлять рахунок, він потім покриється Алберта хелф іншуранс (ми не в США, вам просто так ранунок не виставлять). Поки в вас не оформлена карта, вам можуть відмовити у наданні мед послуг.
-
Не перегинайте. Вже прямо всіх собак спустили за жарт.
-
Не переживайте вони доволі лояльно до помилок ставляться, якщо не більш ніж три вони навіть не звертають уваги. Я дзвонила щоб виправити, але це було 2 години на лінії, бо в них вічно величезний час очікування.
-
Напишіть мені у пп я вам скину посилання на групу нашу - там можна відслідковувати усі заходи. Тут лінки не дозволені
-
я не про вас, я взагалому про всі ці групи
-
Сьогодні, все будемо знати, в реджестрі казали що в них не було інструкцій до цього.
-
Доброе утро , а у кого то был возврат денег с амазона на укр валют карту. Не подошло что то или посилка не дошла. Сколько по времени деньги назад идут ?
-
Так , це правда ..!!!! Украінські права міняються на канадські , безкоштовно . Програма діє один рік .
-
Нам вже 5тий місяць розглядають на брата документи
-
Почти у всех так
-
У меня было. После дропа на точке возврата через 2 дня было письмо о возврате денег от амазона, в тот же день был о пушап сообщение от приват24, но деньги появились реально дрей через 5
-
И сдавали они ее с первого мая )
-
К сожалению нет )
-
Они тебе ее продать хотели
-
Так это наверно было 20% первый взнос по моргейджу :)
-
1500 с чем то ) однушка . Достаточно в оттоленом месте )
-
Так ,нормально
20 Jan 2023, 19:11
93188/373547
14 minutes ago