UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я так розумію, що бачиш вишку - бачиш феєрверк.
-
а де, а то місто велике
-
Кстаті, на новий рік будуть феєрверки. Це про всяк випадок для моральної підготовки нагадую.
-
В твіттері пишуть, що черги були по годині тільки на касу))) А ще побачила в тві аккаунт Калгарі поліс. Медитую на закріплений твіт))
-
кому пилосос з знижкою 360 кадів?
-
Согласен. Было много зевак, некоторые даже что-то покупали, но ни циган с дрессированными медведями, ни скоморохов с балалайками замечено не было. В итоге ушел восвояси не солоно хлебавши. ЗЫ. Приятель купил Року за 29 вместо 39.
-
А в кроссайрон Миллз жесть говорят была
-
В некоторых и до 31, it depends как говорится. Но в best buy сегодня было скучно
-
Уже начались и примерно до 28.12 будут во многих магазинах
-
Народ, есть ли у кого-нибудь контакты хорошего педиатра?
-
Від себе ще також пораджу. Не зациклюйтесь на даунтауні через магазини та транспорт. Ми також спочатку хотіли ближче до центру, але нічого там не знайшли і випав варіант в NW недалеко від станції Brentwood. Я одразу подумав що то якісь хамирі, а виявилось що автобус прям під домом зупиняється, до стрейну 15хв пройтись, поряд сейфвей, волмарт, два великих ТЦ. І ще бонусом декілька дитячих майданчиків та ковзанка. Висновок з цьго такий, що треба їхати і дивитись на містці, навіть якщо по мапі то далеко від центру. Є багато хороших районів далеко від центру, де можна спокійно обходитись без авто і при цьому мати за сусідів білок і зайців, а не бомжів і драгмєнів як у даунтауні)
-
Зачем вы во всех чатах спрашиваете один и тот же вопрос.. потом заходишь и не найти действительно полезной информации нигде. Ну тут по факту одни и те же люди во всех группах
-
С сегодня и кажется до 1.01
-
Сегодня
-
Слышал что после Рождества бывают какие-то скидки/распродажи в стиле Черной пятницы, подскажите в какие это числа, и где подобное происходит?
-
пікап підійде?
-
А інста дуже багато
-
Да, вы правы, признаю.
-
Зато є ті, хто може допомогти, бо наприклад у них є вакансії на роботі. Я так і влаштувалася😉 а от від розсилки резюме поки ніякого фідбеку🤷🏻♀️
-
Такого навіть і не чув ніколи )
20 Jan 2023, 19:11
9323/375596
2 minutes ago