UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
HOST FAMILIES NEEDED With much of Ukraine’s energy infrastructure being targeted and destroyed in recent weeks, many Ukrainians who thought they could stand the onslaught of war and remain in their country are now choosing to flee for fear of the freezing cold from a fast-approaching winter. This uptick in those fleeing Ukraine has led to an increased demand for sponsors and host families. If you, or someone you know, has interest in temporarily housing one or more people during their transition to a Canadian life here in Calgary, please contact us at n.shen@centrefornewcomers.ca
-
у меня есть... эта почта на сайте ньюкамерс центра есть
-
При чем тут жаба?
-
Ааа...то це не почуття несправедливості, це банальна жаба, яка вас душить...))але не переживайте, думайте з іншої сторони, у вас буде більше досвіду і менші шанси на вилучення прав за банальну помилку, чи здорожчання страхівки через дтп по вашій вині.
-
Що тут сказали?
-
Доброго дня💙💛ми спілкувалися через месенжер
-
Привіт,де зараз можна здати еміграційний екзамен, де без запису або найближчим часом запис?
-
Потому что я не хочу платить деньги за роудтест
-
Чому це буде несправедливо по відношенню до вас?
-
Добрый день всем! Кто-нибудь встречал русско- или украинскоговорящего работника реджестри? Если да, подскажите где пжл.
-
ну вот, вот того їх хочуть отримати простіше тай все)
-
Хах, 12 про бу в хорошем состоянии можно за эти деньги купить
-
я здавала, там тупо валять, щоб вдруге прийшов😟
-
ви здавали тут вождіння?
-
Дякую
-
На эти модели 17 обновления не будет. Так что цена максимум 170$
-
На 10 авеню св 2 українців. Сидять навпроти дивану
-
Що саме ви не зрозуміли?
-
Ні, мені не повезло, я брав інструктора, окрім того що маю великий стаж водіння у різних країнах.
-
Жду очередь после 12 дня
20 Jan 2023, 19:11
93371/372304
35 minutes ago