UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не знаю до якої групи це віднести, але хто в темі дуууже рекомендую. Був на них в Португалії, плакав і мурашками вкритий був( в прямому сенсі цього слова)
-
Такс, позповідаю за свій кейс з обміном 7 класу: 10.04 здава свої укр. права категорії BC з 13 роками стажу і отримав 7 клас 14.04 мені вже видали пластик 7 класу, але ще не встигли доставити Сьогодні в Central Urban Registry 18.04 мені видали 5 class full папірець, за 10 робочих днів маю отримати пластик P.s. На мою думку, багато чого залежить саме від співробітника, комусь дали 5 class gdl, іншим повідомили приходити завтра за додатковою інформацією. Те саме пропонували і мені, але я чітко пояснив, що мені потрібнл саме класс 5 full, бо збираюсь іти вчитись на тракдрайвера. Мій кейс розглянули, все перевірили і отримавши підтвердження мого стажу, видали мені отой тимчасовий папірець. Всім успіхів 😎
-
Місцеві дуже радять Morro Peak. Маємо ідти туди чере пару тижнів
-
Маю ще пару вільних місць на Speaking Club на завтра! Якщо є бажаючі пишіть. FREE Speaking Club Calgary / Meeting #1 WHEN? Wednesday, April 19 / 4:30 p.m. WHERE? Central Library ABOUT? Unusual Jobs or Creativity. (We’ll decide together) BRING WITH YOU: 1. Positive Attitude 😊 2. Respect for Others✊🏻 3. Burning Desire to Speak English 🇨🇦🇺🇸🇬🇧 4. Coffee ☕️ (if you want) 😉 FREE Personal English Level Assessment is possible after the Meeting Q&A after the Meeting: Prepare all the questions you might have about learning English. See ya )))
-
Народ, зареєструвався на ярмарку, чи мало прийти якесь підтвердження на мейл? В кабінеті показує подію, її дату і час, але на мейлі пусто, так і має бути?
-
Біля даунтауну, можете спробувати набрати 4039098119