UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здравствуйте. Может кто-то играет в футбол на выходных? буду рад составить компанию
-
Було б непогано знати ще одну локацію якщо така є)
-
Дивіться, у нас є людина що працює у телусі у фізичній локації у центрі
-
А зараз?
-
Самозванец. Нигодяй . Лжець )
-
А як ви собі уявляєте, що всім співробітникам по всіх точках в Калгарі кожного ранку будуть проводити планьорку, де будуть казати: "Так, сьогодні в український чат в телеграмі %chat_name% буде доданий наш офіційний представник. Тож якщо спитають - рекомендуйте його".
-
Привіт всім, чи знайдуться тут люди котрі ходили в кінотеатри Калгарі де були субтитри англійською(чи ба навіть українською) при перегляді??? Відгукніться хто щось таке бачив!)
-
Для розʼяснення детально розповідаю. Хто знає той зрозуміє. Є компанія Telus яка має дистрибʼютора який продає всі послуги Telus офіційно без обману. І головне, що всі рахунки які приходять вони приходять від Telus вам офіційно на електронну пошту. Ще більше вам скажу, що працівники які працюють в магазинах телус знають тільки те, що вони можуть продавати і по якій ціні і все. Тому, що Компанія Telus не повідомляє своїх працівників так тут працює система. Тут дуже вузько направлені спеціалісти. Копати значить копати, а що робиться за забором ніхто не знає.
-
добрий день в кого був досвід роботи sales manager? відгукніться будь ласка. бо щось по зарплаті недуже зрозуміла і про ті бонуси.. і про те що ходиш цілий день по місту і пропонуєш потенційним клієнтам послуги компанії?
-
Цікаво, якщо тільки прилетимо і будемо жити на airbnb квартирі, то який документ можна найшвидше зробити з proof of address? Можливо якись банк, звідти виписку, чи ще є якісь варіанти?
-
Там запись открывают со среды вроде
-
Nissan Titan 2006 4WD V8 5.6L 340.000km Active status Кожа , все подогревы , климат-круиз контроль , память сидений, люк Из допов : помимо рессор на задних колесах стоит пневма ( не использую, работает и держит хоть год) , кенгурятник и багажник на крыше. Катализаторы вырезаны. Карфакс дам по запросу , уже куплен 6500$ в цене уже ремонт бампера ( 100$ стоимость детали)
-
Мені вам у 10 раз повторювати? Окей мені не важко. Мені сказали: " oфіційних представників телуса в українських чатах немає. Сказали зв'язуватись тільки через офіційний сайт або фізичну локацію." До всього цього Телус питає SIN number, що мені дуже не подобається.
-
Дякую🥰 Чудово))