UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Поки вечір п'ятниці вільний ще
-
Можливо хтось знає де можна купити кітель або фартух для кухні?
-
в mark's великий вибір
-
Доброго вечора. Може хтось знає. Змінила закритий ворк перміт на опен ворк перміт. Треба новий нести на роботу, чи їм новий не потрібен?
-
Це кредіт чек.
-
-
Це Торговий Представник В Україні завжди була фіксована ЗП + бонуси від продажів ТОПових брендів
-
Привіт Чи потрібно реєструватися на дану зустріч?
-
Доброго вечора, порадьте будь ласка рієлтора ,якщо такі є,дякую
-
Крепкая броня )
-
Добрий день Андрій. То ви працюєте як ділер, дистриб’ютор? Тоді так і пишіть, а не «я працюю в компанії Telus». Для роз‘яснення широкій публіці: у Телуса є кілька каналів продажів: вони продають свої послуги через свої власні магазини, через свій веб-сайт (якщо ви замовляєте щось на сайті, вам передзвонять з їх колл-центру), через ділерів (наприклад, Best Buy і тд), також через так звані «door to door» промо-коли люди, найняті третьою стороною, ходять по фізичних адресах і пропонують послуги (або це можуть бути невеликі стійки-кіоски в торгових центрах). У ділерів та door to door можуть бути пропозиції, відмінні від офіційного Телуса (іноді приходять люди, розповідають, що їм пообіцяли якийсь тариф, якого нема у нас в магазині). І це нормально. Але також буває, що вони створюють людям проблеми і зникають-шукай вітра в поле. Ні на кого не натякаю і нікого не ображаю-просто розповідаю, як є
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, чи можна обміняти водійське посвідчення Об’єднаних Арабських Емірат на канадське? Може хтось володіє інформацією або зіштовхувався. Дякую!
-
Скамерів, на жаль, дійсно купа-але тому, що шахраї хочуть скористатися популярністю Телуса, тому що це відомий бренд з гарною репутацією у західній частині країни. Чомусь ніхто від Chatr, наприклад, дзвінки не отримує :) Просто завжди будьте уважні, краще зайвий раз перепитати, хто вам дзвонить і в якій компанії працює, чим жаліти потім
-
Скільки часу стиковки буде достатньо для отримання ворк перміту? Дивимось квитки в Калгарі через Торонто Хочемо визначити чи брати квитки з запасом в день, чи в 4-8 годин стиковки вистачить? Та з якого по який час працює видача ворк перміту?
-
Підкажіть ще момент - після здачі теорії і роуд тесту буде 5 категорія, вірно?
-
Я, наприклад, працюю в фізичній локації Телусу і буду тільки рада, якщо люди будуть приходити в офіційні магазини (це на рахунок офіційних представників в українських чатах). В Шинуке, наскільки я знаю, ніхто з українців не працює. Є наша дівчинка в Southcenter mall, хто живе на півдні-ласкаво просимо до Інни :)