UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую за розгорнуту відповідь🙏🏽
-
Ні, тільки здача тесту і роуд тест. Закон який вийшов стосується виключно українських прав, з будь якої іншої країни обов’язково здача теорії і практики, по іншому ніяк. Інформація 100%
-
В цій країні посвідчення видаються лише на рік чи два🥺 Дуже вам дякую!🙏🏽
-
Все залежить від досвіду і того як довго ви водите. Гадаю таке питання вам краще уточнити, бо все-таки ви маєте дещо екзотичні права, тому найкращу відповідь отримаєте у реджестрі.
-
Та сама історія з Монреалем. Ворк перміт я отримала в іммігрейшн за 30 хвилин (була черга). В Торонто подруга отримала і ворк перміт, і СІН номер за приблизно пів години. Теоретично до 4 годин вистачить. Якщо є можливість, бажано дивіться не нічні рейси з Торонто до Калгарі.
-
С учётом того что все летели в конце марта и было много людей . Мы сделали быстро . Минут 30 ждали очередь. И минут 5 на две бумажки . И пошли себе дальше .
-
Точно треба уточняти в реджестрі, можливо вам вдасться здати тест і відразу через деякий час роуд тест. Якщо потрібні правила і тести теж можу скинути, якщо потрібно. Мені допомогло і здав тести дуже впевнено з першого разу.
-
Мы летели через Монреаль. Нам хватило часа на все бумажки . Пересадка была 5 часов .
-
Да. 2.5 месяца плюс 400$ залог+ договор с страховой компанией покрывающий ущерб на 1 миллион. Показывал свои старые контракты с работы (моряк), счета в канадских банках мои и жены, счет в Украинском банке, и таможенную декларацию. Хотели еще пруфы о том что была своя недвижимость или контакты хозяина у кого снимал квартиру до Канады. Плюс стандартно паспорта и пермит на работу в Канаде всех кто будет снимать жилье.
-
Залежить від вашого рейсу, а точніше скільки там буде укрїнці і вашої спритності, буває по різному. Мій приклад: я заповнив точно декларацію і швидко без помилок і пішов відразу по ворк преміт, з українців був перший, отримав макимум за 5 хв, є такі що стояли довго, бо не розібралися як правильно заповнити декларацію, потім пішли по багаж і там вже була величезна черга. Але теоретично навіть якщо тормозити 4 години повинно вистачити.
-
Справку о несудимости берете через портал МВС, потом заверяет в консульстве в Эдмонтоне (читайте 6а сайте консульства процедуру) и будет вам готовый документ для Канады.
-
так цена
-
цікаво
-
Відправте, будь ласка🙏🏽 буду дуже вдячна!
-
Wallmart 88$
-
Катю бачив фізично в магазині Телус - реальна людина. Рекомендую, якщо вам тре Телус в Даунтауні.
-
З того що інфа 100% ні, був коментар в одній з груп, що сьогодні українцю з польськими правами сказали, що це діє тільки з українськими, польські по старій схемі, тест + водіння.