UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Лупа (перхоть) - моя вічна проблема, дома завжди користувалася Clear, тут не знайшла, спробувала Dove від лупи, мені підійшла.
-
А якщо вам потрібна хороша пропозиція по ціни вам до дилера і реальної фізичної особи. А ще розкладу вам всі варіанти і підводні камні які часто не озвучуються а потім для клієнтів стає здивуванням. І скажу ще від себе. Якщо я бачу, що клієнту не варто переходити я так і скажу, навіть більше відмовлю його чи її це робити. Бо це зайві витрати. Приймати рішення вам.
-
хотілося би приєднатися
-
Ну фактично підтверджує те, що я описав вище. В інших провінціях де можна було одразу укр права змінювати, теж це торкалося виключно українських прав, з будь якої іншої країни без виключень здача тесту і водіння.
-
Я так кажу, тому, що продаю тільки послуги Telusa і добре розбираюся що таке офіційний дистрибʼютор. Але ви все вірно написали, що Telus має різні канали збуту. І основна частина продажу припадає якраз на дистрибуційний канал продажу. Я тут щоб допомогти обрати кращі варіанти за кращу ціну.
-
то я трохи шуткую)
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста врача гинеколога 🙏🏻
-
100% гараж сдают
-
Підкажіть будь ласка. скільки часу в середньому проходить від подачі на провінційну програму до отримання картки PR? якщо вдається отримати картку
-
Здравствуйте ,кто сталкивался с такой ситуацией ,подался на биометрию когда были правила сдать биометрию в течении 60 дней,затем поменяли обратно правила на то что нужно сдать биометрию в течении 30 дней ,но у меня промежуток больше 30 дней,есть ли смысл ехать сдавать биометрию? Примут ли вообще?
-
Здравствуйте ,кто сталкивался с такой ситуацией ,подался на биометрию когда были правила сдать биометрию в течении 60 дней,затем поменяли обратно правила на то что нужно сдать биометрию в течении 30 дней ,но у меня промежуток больше 30 дней,есть ли смысл ехать сдавать биометрию? Примут ли вообще?