UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня , Шукаю роботу в Калгарі . Відкрита до ваканцій , прибирання , опіка за дітьми ( у мене є усі документи для того , щоб працювати з дітками ), склади або кухня . Буду вдячна за допомогу 🙏
-
Ще до заселення? Чи можна вже з першою оплатою?
-
Я плачу сама Enmax, коли знімала бейсмент платила лендлорд.
-
Вітаю! Відгукніться хто працює на складі Амазон! Чи можна приїхати туди і залишити резюме ? Чи є там вільні вакансії ?
-
Сегодня прям тусовка украинцев, в Mayfair The Core 9 человек в очереди 😂😂
-
Доброго дня. Можливо хтось користується страховою Westland Express і має рефералку?
-
Є гілка "пошук роботи"
-
Паспортзагран нужен
-
Привет! Ищу комнату или квартиру, или с кем-то можем снять дом на пополам, бюджет 450-1200, работаю полный день, живу в Калгари третий месяц, в лс.
-
Написала в приват
-
CCIS ,Immigrant services есть отделы с переводчиаами
-
Дело в том что в Марте я платила
-
ВІТАЄМО ! Запрошуємо вас на ярмарок вакансій! ДАТА: 21 Квітня 2023/ 21 April 2023 (9 am - 3 pm) МІСЦЕ: St. Stephen Protomartyr Ukrainian Catholic Church (4903 45 St SW, Calgary, AB T3E 3W5) Як зареєструватись? Створити профіль на welcome.stvlads.com/cabinet/family/add Знайти вкладку EVENTS, натиснути PARTICIPATE IN EVENT та заповнити анкету Що треба мати з собою? 🔸паспорт 🔸багато роздрукованих резюме
-
Доброго дня всім. Скажіть будьласка, чи в когось є "преобразователь на з 110 на 220."(бажано в downtown, або біля C-Trein) Позичити на пару годин( бо з компьютером щось незрозуміле, чи то напруги не вистачає чи то щось непрацює) . Не безкоштовно.
-
Всем привет. Подскажите в аэропорту Калгари Син номер делают?
-
Ага, ще й повідомлення свої одразу повидаляв. Надійністю віє за кілометр 👌🏻
-
Есть даже на почте письмо что я отплатила за марта
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, може хто знає чи продається десь наше Печиво до кави або максимально схоже щось з місцевого асортименту?
-
вау, как быстро номинация пришла?
-
Объясните пожалуйста,о каких чеках вы пишите?Что это за чеки такие😄
20 Jan 2023, 19:11
93980/372107
8 minutes ago