UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ccis могут представить такси, кресла не будет
-
Спробуйте тоді клініку, про яку я написала під фото, там є українка на рецепції +1 (587) 586-6999. Або ту клініку, яку написав чоловік вище
-
Зняття готівки з іншого банку 3.5$ за один раз
-
У Td багато банкоматів в центрі) які працюють цілодобово, в ВМО такого нема 🤡 це якщо вам потрібна буде готівка після робочого дня
-
Добре дякую вам!!
-
Ярослава, я дзвонила їм, там бот говорить і не переключає на оператора, а їх сайт щось не грузиться
-
Все робили на минулому тижні: медогляд 100 КАДів, Marlborough Medical Clinic, 495 36 St NE #160 Кров безкоштовно Alberta Precision Laboratories, 401 9 Ave SW Room 344 Іксрей безкоштовно Mayfair Diagnostics The CORE, 751 3 St SW. Медогляд і кров треба букати за місяць-півтора, іксрей волкін.
-
Та ніби як і у всіх великих банках. В Сібс дають гроші, як виконаєш певні умови. В БМО теж саме, 350$ дадуть. Про Кешбек не пам’ятаю, коли відкривала картку, то не казали такого
-
Або center street north medical clinic. Дзвоніть та уточніть ціну, на сайті може бути не актуальна
-
Там просто ще багато дрібничок може бути - кешбекі, рівень підтримки, можливість відразу випустити кредитну карту.. Я заздалегідь не вивчила інформацію, зараз на місці треба швиденько вирішити.
-
Есть ли у кого-то возможность забрать семью из аэропорта и отвезти домой в районе 5 часов вечера? Если есть детское кресло, то будет вообще идеально. Не за бесплатно, конечно
-
Підскажіть, будь ласка, де можна дешево пройти Medical Exam, бо дзвонила в декілька лікарень, сказали $220 за людину.
-
В мене ВМО, проблем поки не було, все швидко, гроші одразу заходять. Умови, як у всіх, перші 2 роки безкоштовне обслуговування
-
90% вопросов в этой группе повторятся через день, а некоторые 5 раз на день. Одни и те же вопросы. Day by day. Именно потому что людям лень искать инфу через поиск в группе и читать закрепы.
-
Ага, и курс валют спрашивают на сегодня в группе , а не в гугле 🙃
-
Та понятно это,просто тут люди Америку открывают ссылками на Индид и гугл.Думают что люди из села приехали и задают вопросы просто потому что лень искать.
-
Дякую!
-
Дадуть, напишіть в кризову форму
-
ох, упоминания гугла... ладно, люди наверное про личный опыт спрашивают. За ссылку спасибо, попробую.
-
Тут по другому работу не найдешь, поэтому и кидают сайты
20 Jan 2023, 19:11
939/372205
13 minutes ago