UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Подскажите пожалуй, как и где можно заказать письмо от социального работника ?
-
в коопі ще бачив, у відділі world foods або де все до тортів
-
European Market Deli and Produce (403) 255-7564 maps.app.goo.gl/jR4LiVmCNVinUNvN8
-
Нема ((
-
Не дивився ) дякую
-
підкажіть, вже як 2 тижні висить pending мій профіль в stvlads, що я не так роблю?
-
Ми отримали через Centre for Newcomers - 565 36 St NE #125, Calgary, AB T2A 6K3
-
А щоб записатись до сімейного лікаря, які документи потрібно?
-
туда по запису чи з вулиці можно?
-
Дівчата, підкажіть будь ласка . Куди можна піти до гінеколога? І чи можна без хелс карти бо ще чекаю. Дякую
-
Відправте будь ласка і мені
-
Підкажіть, будь ласка, може в кого вже є такий досвід. Я поки що селф емплойед з ІТ контрактом з компанією з США, робота з дому, хочу купити собі ноутбук, пару моніторів і т.д. - на скільки багато я можу в наступному році зписати з податків ось цих покупок для ведення бізнесу по суті. Хочеться розуміти на скільки дорогу техніку можу купити і в цілому)
-
Тим більше дружина займалась Але знаю точно шо щось 3-4 рази підряд запрошували дозвіл на виїзд дитини з одним з батьків Короче майже завжи обне і те саме просили що вже скидали Кажуть через те що діти не проходять біометрію, їхні доки десь губляться в масі документів ( не знаю наскільки то правда) І ше купа різних варіантів є чому з дітьми таке відбувається
-
Я з Shaw.
-
Водії ,допоможіть з питанням , якщо укр права закінчились в березні цього року , можливо їх обміняти в канаді в калгарі зараз ?
-
Водії ,допоможіть з питанням , якщо укр права закінчились в березні цього року , можливо їх обміняти в канаді в калгарі зараз ?
-
Привіт усім! Переїхали у орендоване житло, а тут на вікнах нема ні штор, ні жалюзей. Порекомендуйте хтось, чи є десь бюджетні і нормальні жалюзі? Розміри вікон різні, нестандартні думаю 🙈
-
Відправив Вам у приват! 😊
-
Всім привіт👋молода пара шукає квартиру🏡можливо хтось чув або знає хто здає,будемо дуже вдячні🙏🏻😘
-
Це коли?
20 Jan 2023, 19:11
94140/375391
38 minutes ago