UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Маркет плейс безкоштовно люди віддають. IKEA бюджетно.
-
Осмотр роблять лікарі волк кліники.Пап тест також вони.
-
У них буває дуже пристойний трикотаж
-
Для PR Ви повинні бути оформлені як Permanent Full Time працівник
-
Усім доброго вечора, скажіть будь ласка хто подавав налогову декларацію за 2022 з 0 доходом, які документи потрібно мати? SIN, права з фото та ворк перміт?
-
Завтра
-
Ну, наскільки я знаю, то в контракторів і бенефітів тих немає, відпусток оплачуваних в тому числі та sick, personal days як у звичайних постійних працівників.. Та й податки самому потрібно за себе платити ніби
-
Да, на альбертийские 7 класса после сдачи ноледж теста
-
Дякую. Мені пояснювали що це майже одне й те саме, різниця в тому що щось там з податками по іншому.
-
Вибачте, вже не було місць. Але можу запросити на зустріч наступного тижня, якщо бажаєте.
-
Выше было или не в этой ветке. На самом деле это прям далеко не одно и тоже.
-
Ми не записувались)
-
Окей
-
А якщо немає хелс карти ще?
-
www.facebook.com/marketplace/item/1343431892885130/?mibextid=dXMIcH Вдруг кому планшет с клавиатурой нужен
-
You are very welcome 😊 Had tons of fun as well. You guys were active and came up with so many cool ideas. Looking forward to our next meeting. 😉
-
Можна мені теж будь ласка?
-
є приміщення при церкві до 200 людей. готовий? 🙂
-
Дякую. Але це не селфемплоі, у воркер в цій компанії. Кажуть що це для того щоб була можливість платити ставку + бонуси (комішн).
-
Добрый вечер, не подскажите сколько ждали ответа с Fair Entry, заполнил заявку, ответили по мейлу «вам все ещё что-то нужно?» и молчание 2 недели
20 Jan 2023, 19:11
94161/376263
4 minutes ago