UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Бенефіти будуть через 3 місяці
-
Ми всі дуже кайфанули)
-
@MaxDsensei Thanks a lot for the speaking club These were interesting 3 hours with you 👍
-
Вам теж вже скинув посилання на конференцію у приват! 😊
-
С субтитрами на экране только в Global Cinema и то только потому что там фильмы на иностранных языках показывают. В Cineplex могут девайс какой-то выдать который устанавливается в капхолдер если фильмы отмечены СС
-
Теж цікавить
-
Шукаю підробітку на вихідні, підкажіть якщо є якісь варіанти🙏🏻
-
Ну 200 то вже лекція )) Напишу в особисті
-
Хм , вибачайте тоді , в мене контрактор тільки селф ємлой асоціація
-
Нам його не дали, але по системі череім'я знаходили, і вони робили копію воркперміта
-
Добрый вечерочек.Кто-то останавливался в Банфе в отеле,в котором есть источники?
-
Добрый вечерочек.Кто-то останавливался в Банфе в отеле,в котором есть источники?
-
-
-
-
-
Здається в 2 кімнатній квартирі ,1 кімнату та 1 ванну , кухня спільна . Квартира находиться біля зупинки ( Downtown West / Kerby Station) кінцева зупинка безплатної лінії трамвая . Плата за проживання + опалення і вода 1300 доларів + інтернет і електрика , оплата за 4 місяці . Детальна інформація в особисті повідомлення …
-
Ми подались, щоб дізнатись номер потрібно дзвонити чи йти в реджістрі?
-
Та за шо вибачатись 😎 я теж так вважав, але власник фірми каже що я буду оформлений як воркер.
-
Можуть сказати платити, можуть прийняти якщо ви подались і ваш номер активований, залежить від конкретної кліники. У центрі нас прийняли, на Chinook відмовили.
20 Jan 2023, 19:11
94181/376264
5 minutes ago