UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ну кстати ответа про оф трудоустройство так и нет :D
-
Я вам розповім просту ситуацію. Мені за 50, виглядаю молодше. Доньці 20 років, вона проходила інтерв’ю в готелі- її не взяли. А мене через тиждень взяли . Це топовий готель в центрі. І мене жодного разу не спитали скільки мені років. Вже після укладення контракту я заповнювала офіційні документи, то писала дату народження. А на рахунок совка і хутора- я згодна. Дуже багато нашої кальки намагаються затягнути сюди
-
Ти ж розумієш що ти вже разів п'ять перейшов на образи мене як особистості? Що там токсична тварь і тд. Так от так я токсична тварюка, ще і дуже зайобі* якщо тобі легше від цього стане, і якщо я щось порушу мені прилетить, і я це знаю, і дуже законослухняга людина. Але це не як не стосується того що тут наплодилась купа шахраїв.
-
Знаете , если я еду с лицензией класса Б по Онтарио ( аналог класс 2 для алберты ) детей в школьном автобусе) везу и превысил скорость на 1 км, на усмотрение полицейского мне могут и впаять попытку убийства всех детей в автобусе , если у полицейского будет такое настроение. А могут показать пальчиком ай ай ай , а на 10% превышение то убийство попытка + гонки уличные .
-
ответа, работает ли она там тоже нет))