UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
2 тиждні якщо більш року, але якщо ви працюєте меньш ніж 3 міс ви можете звільнитись хоч в той самий день. Якщо більш то за 1 тиждень. Але роботадавець може вам сказати, що завтра можете не виходити, навіть якщо це за тиждні.
-
Це нормально що ви шукаєте кращого, готуйтесь що не усі роботодавці адекватно сприймуть звільнення. Але вам своє робити, знайдете саме ваше❤️.
-
Дуже вдячна за інформацію. Влаштувалась на роботу трішки більше ніж два тижні тому. Не можу сказати, що погано, але 1.15-1.30 год на добирання в одну сторону і 30 годин на тиждень не дуже влаштовує. Ну і вечірні зміни при наявності дитини також не айс. Шукаю ще варіанти
-
Вітаю👋 PS: прошу відповіді по суті Плануємо з братом переїхати до Калгарі з Саскатуну, цього тижня. ✳️ поділіться досвідом ( в приватні повідомлення) як ви винаймали перше житло? Шукаємо на різних сайтах, але таке враження, наче це нереальна справа😞 На одну квартиру - величезні черги на перегляд.. дні відкритих дверей.. та всякий інший маразм.. Можливо є в когось поради щодо мого питання? ❤️🔥завчасно дякую❤️🔥
-
Дякую!!!
-
Вдачі😊
-
Я попробую попроситись на парт тайм, подивимось як воно вийде, бо гроші потрібні. Але основну роботу хотілось би біля дому. Є декілька інтервю на наступному тижні, тому прощупую почву
-
Беріть район, випишіть адреси їх ( лізінг) офісів, і тупо ходіть, не усі квартири що в них є вони виставляють онлайн, і слухавки вони брати теж не люблять.
-
Sales не подходит для получения PR
-
Добрый вечер Подскажите, пожалуйста, как можно сделать перевод с канадской карты на украинскую? Если конкретнее, то нужно с карты CIBC перекинуть деньги на monobank Очень нужна помощь, подскажите как сделать
-
Я использую пей-сенд
-
В Дії
-
Пробовали, не работает, постоянно выбивает ошибку, ни один чат банка не сказал причину
-
Ліміти певно не дають виконати транзакцію
-
спробуйте в монобанку "поповнити з картки" і ввести дані картки CIBC. Теоретично має працювати
-
ну і цікаво чи працює IBAN переказ між банками
-
Выдает ошибку и все, дальше не проходит ничего
-
А напрямую никак? Нет никаких других карт, кроме канадской и украинских
-
я полагаю возможно использовать карту любого европейского банка
-
Я высылаю через банк деньги на польскую карту, а с польской карты через пейсенд уже
20 Jan 2023, 19:11
94354/370199
5 minutes ago