UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Поруч є rbc банк в якому є також україномовна жінка, звати Olga (339 8 Ave SW, Calgary, AB T2P 1C9, Канада). Вчора прийшла район 14-30 у відділення 740 8 Ave SW, Calgary, AB T2P 1H4, Канада там нікого не було, але мені запропонували записатись до Ольги в сусіднє відділення на 16-00. В 15-30 - 16-00 людей було мало.
-
Поясніть будь-ласка чому саме?
-
Підкажіть, будь ласка, у кого найдешевші таріфи на моб зв'язок з нормальним покриттям по місту на перший час? Які оператори? Хочемо поки меньше витрачати поки будемо обживатися і шукати роботу.
-
Добрий, можливо, хтось замовляв перехідники для Канади. Підкажіть, які потрібні, адже, що не зайду на сайти, то самі розетки дуже різняться 👀
-
Питна Вода))💦 Підкажіть хто знає, або хто яким сервісом користується? Цікавить: -доставка питної води -або зворотній осмос філтр.(встановлення ціни) Дякую)
-
И мне нужна
-
Доброго дня! мені потрібна допомога в питанні з оформленням візи для моєї подруги з сім’єю. Вони сім’єю подали заявку на канадську візу, але запрошення на біометрію прийшло лише матері. Дітям та чоловіку ні. Дітям по 11 та 12 років (їм потрібно сдавати біометрію чи ні?).
-
Ми замовляли на амазоні
-
Конечно не будет работать. Поменяйте блок питания. Он у вас 100% европейский на 220
-
Будемо спілкуватись. Тут взагалі спочатку знайти щось прийнятне б. Бо у нас сонячна сторона і спекотно дуже..
-
Довідка з роботи, одразу на англійській була( в переліку документів є інструкція, що повинно бути вказано в ній )
-
Paysend - приват Перевело нормально, 5 хв буквально. З картки на картку
-
Всем привет. Как выглядит ситуация с поиском работы? Кто может поделится своим опытом?
-
Всем привет. Пожалуйста, поднлитесь опытом поиска работы, кто где нашел. Как долго искали?
-
У мене посада Sales Representative) підходить
-
А ось що пташка наспівала про завтра: 21 Apr 12:00 Jurassic Quest Виставка анімованих динозаврів для дорослих та дітей 21 Apr 09:00 Ярмарок вакансій Ярмарок вакансій
-
Доброго дня шукаємо роботу в калгарі на складах, прибираннях і сільськогосподарських фермах якщо хтось має інформацію по поводу роботи напишіть будь ласка. Дякую
-
Доброго дня. Шукаю роботу на прибирання, поміч на кухні, або склади. Англійська слабка
-
Кому нужны павербанки, Baseus 65w 20000mah. Продал дешевле чем вы найдете на Амазоне. Только сдать буду из Киева. Доставка за мой счет.
-
Це офіційно це написано??? Можете скинути посилання???
20 Jan 2023, 19:11
94409/377858
about a minute ago