UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Кожна провінція має свої правила імміграції, і вони не люблять коли люди змінюють провінціїі, подаються на провінційні программи, але це все індивідуально. Я б вам радила іммігрувати через Квебек, якщо ви вже там, а там самі вирішуйте. Це моя суб'єктивна думка. Читайте кожну імміграційну программу, і дивіться до якої підходите. Але так, нова провінція, якщо по Alberta Opportunity Stream, працювати наново.
-
Доброе утро,как поступить в такой ситуации.Пришел счет на тел.на 55$ больше. Поехала в Fido узнать что такое…Оказывается когда я покупала пакет консультант забыл уточнить некоторые моменты. В Деуабре мы взяли пакет и нам сказали не платить.Заплатите в январе 110$ и в феврале или марте 55$ вернутся….Так все и произошло.Но теперь я все равно должна заплатить 55$ типа я не заплатила….🤦🏻♀️
-
В точку.
-
Мораль сей басни - нужно было идти к Андрею
-
Счетами управляют не люди, а система
-
Заплатить 55$, можете еще попробовать разбираться с кастомер сервис и попросить их доп компенсацию
-
Доброго дня, така ситуація порвалась лінза.( Хелс карту ще чекаю вже 3 тиждень) Без рецепту мені не продають їх, український просять перекласти,але не маю в Україні лікаря щоб переклав мені той що маю. Можливо хтось має знайомого офтальмолога який би допоміг перекласти рецепт?( Бо просто Гугл переклад не підходить)
-
Вот этот Андрей) кого вы спрашивали )
-
Доброго дня шукаю 2 кімнатну квартиру