UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт, якщо комусь потрібна консультація щодо найвигідніших тарифів операторів, або ж хтось хоче змінити свій тариф - можу з цим допомогти, я працюю у wow mobile (market mall). Також, якщо хтось хоче розпочати свою кредитну історію (взяти телефон від оператора в росстрочку) і цікавиться умовами - теж можу консультувати щодо цього. Гарного всім дня🌸
-
Всім привіт, якщо комусь потрібна консультація щодо найвигідніших тарифів операторів, або ж хтось хоче змінити свій тариф - можу з цим допомогти, я працюю у wow mobile (market mall). Також, якщо хтось хоче розпочати свою кредитну історію (взяти телефон від оператора в росстрочку) і цікавиться умовами - теж можу консультувати щодо цього. Гарного всім дня🌸
-
Дякую
-
Зеленка не допомагає. Я сыну мастила каламіном. І зуд знімає,і кольору немає. Але так як моєму було 14 і були великі лімфовузли і температура,то ще ацикловір приписували
-
Про це пише на сайті пошти Канади
-
Осторожно мошенники
-
Доброго дня! Ще є вільні місця на наступний тиждень?
-
Усім привіт таке питання: Proof of upfront medical exam - чи може це бути receipt оплати послуг panel physician чи це якийсь окремий документ який приходить вам з часом опісля medical exam на емейл чи на почтову скриньку?
-
Добрый вечер. Footlocker, Champsports
-
Доброго вечора , підкажіть будь ласка де можна купити топові кроси ?)
-
Доброго дня! Підкажіть хто робив driving abstract з України, як це робиться або хоча б де його шукати і як він правильно називається на Українскій