UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вот и первая пара наконец-то.
-
Тобто без регістрації я можу попасти?
-
Так пускають без реестраціі чи ні?
-
Для того щоб 1500 людей не прийшло на 9-ю годину
-
Багато просять наявність авто
-
но в любому сенсі, спробувати варто
-
Підскажіть будь-ласка, це нормально коли ти сам платиш податки а не працедавець? Працедавець платить мені повну зарплату, а я сам в кінці року маю заплатити податок, вірно? Може хтось знає, опишіть будь-ласка всі мінуси цієї такої «схеми».
-
Підскажіть будь-ласка, це нормально коли ти сам платиш податки а не працедавець? Працедавець платить мені повну зарплату, а я сам в кінці року маю заплатити податок, вірно? Може хтось знає, опишіть будь-ласка всі мінуси цієї такої «схеми».
-
У вівторок був 1,3185
-
это происходит когда ты не на полную занятость например а по труд договору вроде бы или б2б- поэтому налоги сам платишь
-
хтось подавався на фін допомогу для дітей? для приїхавших після November 30, 2022 программа застосовується?
-
50$
-
150$ гарний стан
-
Так, нормально, ви працюєте як Самозайнятий - self employed or sole-proprietor. Податок платиться за рік у наступному році до 30 квітня. Якщо заробите більше 30,000 треба відкривати GST account with CRA.
-
Я з 3060 продав за стільки
-
може кому цікаво , на allevents побачив - Calgary Океан Ельзи 6.05.23 Help for Ukraine tour Sat May 6, 2023
-
20$ за штуку В наявності 12 шт Дитині не підійшла суміш
-
10$ 0-6 міс
-
80$ для дитини до 4-х місяців
-
Notice of Assessment- це документ від податкової, підтверджує ваш дохід та відповідальність за податки. Так, приходить після подачі декларації. Зберігайте його 6 років, може знадобиться при подачі на фін допомогу, субсидії, fair entry, оформлення кредиту, іпотеки чи бенефітів.
20 Jan 2023, 19:11
94978/372020
21 minutes ago