UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Notice of Assessment- це документ від податкової, підтверджує ваш дохід та відповідальність за податки. Так, приходить після подачі декларації. Зберігайте його 6 років, може знадобиться при подачі на фін допомогу, субсидії, fair entry, оформлення кредиту, іпотеки чи бенефітів.
-
Продам айфони, макбуки, комп'ютери з гарантією, ціни обговорюються.
-
100$ окулелі
-
Підкажіть рік випуску та модель, будь ласка
-
Який це ноут?
-
Здесь люди по пол года сидят без роботы, готовы за пол минималки работать а вы хотите сразу больше минимальной получать
-
100$ Треба оновити систему, заряджається.
-
Кто нашел караоке бар с нашим репертуаром ?)
-
Кто нашел караоке бар с нашим репертуаром ?)
-
По-перше, я чітко написала що буду рада будь-якій роботі тому що розумію, що складно знайти. По-друге, іншим можливо не потрібно платити за навчання яке коштує дорого і мінімалка не дуже допоможе. Надіюсь так зрозуміліше.
-
15" MacBook Pro 2012
-
Вам буде простіше знайти на місці. Конкуренція наразі велика. І не знаю щоб без канадського досвіду, вище мінімалки, тільки напевно з хорошими референсами. Плюс ви як студент не можете працювати наче більш ніж 20 годин.
-
15$
-
Катана, дитяча, 55$ купували на Амазоні . Торг.
-
Доброго вечора) Які страхові компанії роблять страховку на українські права?
-
Та що я такого тут сказала вже?
-
Але душніла😁
-
А вы листали этот чат? Там же выше люди фотки скидывали где ищут людей для работы.
-
От большинства ярмарок вакансий и так мало толку, если есть список компаний, можно сразу отправлять резюме, там на месте почти никогда не бывает менеджеров по найму
-
Не за что. Удачи Вам!
20 Jan 2023, 19:11
94997/375355
14 minutes ago