UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не буває поганого (звісно це моя персональна думка - бувають на дуже різні люди, і мудакам краще бути з мудаками і це не робить їх поганими. Ну звісно мерзота є, але то тварини, ми же о людях ) але це не змінює ситуацію.
-
Чернуха 😆
-
Ще й найгарнішу кралю з чату вибрав, ну шалений ❤️🔥
-
Всім привіт, в когось був тонзиліт/ангіна? Що на перший час взяти в аптеці окрім стрепсілсу? (Тільки приїхали, до доктора пізніше) Дякую:)
-
Cortes в танці не бавиться, одразу напролом йде Шаную
-
Тварини кращі за людей не треба порівнювати 😊
-
Що, навіть не на каву?!
-
Это уже разговор на виски / кофе
-
Піду))
-
Нет плохих людей, есть просто несчастные. Встретьте человека которого вы ненавидите когда он счастлив, это будет прекрасный человек.
-
@PleasePumpkin сходимо на пиво?
-
Всем привет. Сейчас в Калгари получаю ворк пермит. Подскажите,где волонтеры находятся?
-
Ні , це не жах! Я сьогодні була в 3-х банках, вибрала кращий для себе і відкрила рахунок. А ви хамло! Не хочете- не відповідайте!
-
Яка різниця взагалі?) Що жінку, що чоловіка треба зацікавити спілкуванням. Або ти маєш бути трошки тверезіший за неї, якщо про one night stand)
-
То как-то это, само сложилось уже такое. Наверное если бы искал , то не шутил бы.
-
Так
-
Нечего. У жены был сильный, пила левофлоксацин привезенный с Украины. Тут только в клинику за рецептом.
-
Ооо це прямо добре слово 👍😉
-
Поцілуйте мене в спину© це з анекдоту, але я ото конкретику люблю
-
Вже після того як розпакую ?
20 Jan 2023, 19:11
95491/371938
3 minutes ago