UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо так погано краще йти в емердженсі. Або читати відгуки за walk in клініку, бо мені там не допомогли, добре, що не нашкодили. Тобто там теж різні лікарі, і є не супер, на жаль. На хелз карту справді подайтеся за будь якої нагоди, я тут уже місяць хворію від коли приїхала…
-
друзі всім привіт , сьогодні буде паті вдома буде грати tech House 🫶🪩 хто хоче прийти на наше паті ,ребята організовують у себе вдома
-
Всем привет. Вчера только приехал,и заселился в гостиницу в даунтауне. С английским беда. Подскажите, где можно вещи постирать? И второй вопрос: где брать билеты на общественный транспорт за наличку. Кто не хочет писать много букв,можно в ЛС голосовым. Спасибо.
-
Laundry service/laundromat - випрати речі, там їх, зазвичай, теж можна висушити Квитки на кожній зупинці Ctrain продаються в автоматичних кіосках, в автобус можна так водію дати, налічку Є додаток Calgary transit my fare, там можна купувати електронні квитки
-
В противовес 😅
-
Я могу добавлять в лизинг
-
Увлажнитель воздуха новый 25$
-
Тостер 10$
-
🤬 як добре що у всіх відео приблизно після пів години перегляду і паралельному заповненні (якщо ти вперше це робиш і ставиш паузи), кажуть що потрібно: -ЗАПОВНЮВАТИ ФОРМУ І РОБИТИ ЗАЯВКУ ЧЕРЕЗ ПК!!! томущо application form відкривається і редагується через адоби -ПОТРІБНО МАТИ ЗАВАНТАЖЕНИЙ pdf до зібрані докупи фото всіх сторінок паспорту з відмітками щоб завантажувати ОДНИМ ВАЙЛОМ!! -ЗАВАНТАЖЕНА ДОКУМЕНТАЛЬНА ФОТОГРАФІЯ НА ПРИСТРІЙ яка відповідає всім вимогам по пікселям, мм, та не більше 4мб про підтвердження мед тестів, слава Україні, хтось казав раніше... Як то кажуть БУДЬ НОРМАЛЬНИЙ ДО КІНЦЯ!)) Якщо автори відео (олені) забули повідомити про те які файли і документи і на якому пристрої з яким ПЗ необхідно починати робити регістрації та інше, чому Ви ті хто це зробив не порадили?? не вірю що в вас на пк вде був пдф з загран де всі сторінки, чи що у вас геть все помаслу пройшло з першого разу і без зайвих рухів 🤬
-
Кофемашина, 25$ + штук 40 капсул в подарок 🙂