UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В договоре есть графа где написано что вы можете подселять людей?
-
Привіт. Скажіть, будь ласка, які зараз ціни в реджістрі на обмін водійського посвідчення. Може хто знає де дешевше? Бо дивлюсь люди різні ціни пишуть. Дякую.
-
Всем привет. Вчера только приехал,и заселился в гостиницу в даунтауне. С английским беда. Подскажите, где можно вещи постирать? И второй вопрос: где брать билеты на общественный транспорт за наличку. Кто не хочет писать много букв,можно в ЛС голосовым. Спасибо.
-
Так, employment letter і все, по інструкції з сайту.
-
Laundry service/laundromat - випрати речі, там їх, зазвичай, теж можна висушити Квитки на кожній зупинці Ctrain продаються в автоматичних кіосках, в автобус можна так водію дати, налічку Є додаток Calgary transit my fare, там можна купувати електронні квитки
-
Отримання номінації -500$, але зараз українцям їх повертають, тому безкоштовно. PR - 1365$ за дорослу людину, 230$ за дитину
-
В противовес 😅
-
Я могу добавлять в лизинг
-
Благодарю 👍
-
Всім привіт !!! Хто може допомогти з вибором авто?у мене бюджет 5000$, що краще за ці кошти дивитися ?я зовсім не розбираюсь в авто,знайшов декілька варіантів cx-7, fusion та Субару аутбек
-
Доброго усім дня! Хто знає коли буде наступна ярмарка вакансій та де саме?
-
Та як це оформляється тут?чи довго це робиться ?
-
Увлажнитель воздуха новый 25$
-
Тостер 10$
-
🤬 як добре що у всіх відео приблизно після пів години перегляду і паралельному заповненні (якщо ти вперше це робиш і ставиш паузи), кажуть що потрібно: -ЗАПОВНЮВАТИ ФОРМУ І РОБИТИ ЗАЯВКУ ЧЕРЕЗ ПК!!! томущо application form відкривається і редагується через адоби -ПОТРІБНО МАТИ ЗАВАНТАЖЕНИЙ pdf до зібрані докупи фото всіх сторінок паспорту з відмітками щоб завантажувати ОДНИМ ВАЙЛОМ!! -ЗАВАНТАЖЕНА ДОКУМЕНТАЛЬНА ФОТОГРАФІЯ НА ПРИСТРІЙ яка відповідає всім вимогам по пікселям, мм, та не більше 4мб про підтвердження мед тестів, слава Україні, хтось казав раніше... Як то кажуть БУДЬ НОРМАЛЬНИЙ ДО КІНЦЯ!)) Якщо автори відео (олені) забули повідомити про те які файли і документи і на якому пристрої з яким ПЗ необхідно починати робити регістрації та інше, чому Ви ті хто це зробив не порадили?? не вірю що в вас на пк вде був пдф з загран де всі сторінки, чи що у вас геть все помаслу пройшло з першого разу і без зайвих рухів 🤬
-
Кофемашина, 25$ + штук 40 капсул в подарок 🙂
-
Зробіть своє правильне відео з усіма деталями і будьте всім за спасіння Оленями не варто нікого називати, трохи зайве
-
Я сдавала, если ещё актуально. 8-9-9-8
-
Ибо там есть лимиты сколько можно ездить не добавляя человека в план
-
В общем, да. Уточните , у страховой на сколько можно сдать друзьям в аренду без добавления их в страховой план а так же уточните, что будет если car accident / insurance claim
20 Jan 2023, 19:11
95864/372245
12 minutes ago