UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Це офіційний платіж
-
Та це зрозуміло )) я написав щоб люди зрозуміли що це не курси, більш схоже на спікінг клаб з символічною оплатою :)
-
Так взлетить. Після не особливо значною в мене підвищилась на +75 на міс.
-
Так церква же, не намагаються заробити.
-
Обходной путь будет наверное тот же туро, где цену вы поставите смешную или нереальную, друг забукает, оплатит , вы с ним потом решите что ему обратно, а туро даст страховку. Но честно говоря сам не делал, и не уверен как в реальности это сработает. + если вы сдаете машину через тот же туро, вы должны уведомить страховую компанию. Аналогично с убером и любым бизнесом/работой.
-
что значит вторая линия? )
-
Processing fee 850$, right of permanent residence - 515$
-
Оплата за подачу, це ви платите державі Канади за розгляд ваших документів
-
це 1365 без оцих 500 долларів? і що в них входить?)
-
Привіт ,підкажіть будь ласка, до якої години можна приїхати до церкви св.Володимира?
-
Про того чоловіка якого пирнули ножем на зупинці в Едмонтоні, вже якийсь нестиковки, є варіант що там щось мутне. Українці, нас скоро разом ссаними тряпками погонють...😒😢😢
-
Я їм дзвонив. Кажуть чи додавайте у свій поліс, а то вийде ще на рік купити поліс на другу автівку, щоб сдати в оренду на 2-3 місяці. Тоді вся відповідальність на мені. Чи продати машину друзям за 1 долар, а потім купити її назад. Але то ризик вже.
-
У нас уже почти 2 месяца прошло с момента как мы были у соц работника. Письма так и не было. Но уже и не надо, гараздо быстрее удалось получить бенефиты)
-
Плюс медицина ще раз, плюс ще додаткові витрати на переклади, нострифікації, додаткові доки по запросу держави.
-
Спасибо за совет, попробуем
-
Основной пакет у мужа (50$, 15gb), а вторая линия типа прицепом (те не может существовать отдельно, если отключить основной пакет, то она тоже отпадает, я так поняла) - 20$ и 3 гига
-
Це коли аккаунт один, але номерів більше одного. Наприклад сім’я, дві людини , але платить одна одним bill за обох. Інша лише користуеться. Аккаунт холдер має повний контроль за обидві лінії. І усю відповідальність , якщо щось на оплатили
-
Постараюсь придти
-
та хрін вже з тими "блогерами", вони можливо спеціально це зробили щоб переглядів більше крутонути, чи коментів насипали... Людина яка вже наступила на якісь граблі або помітила щось цікаве може також поділитись своїм досвідом і попередити інших те що написав я вище може теж комусь допоможе. А недоблогери - олені, зараз кожен другий хто приїхав в канаду задєлався блогером і роблять по сто відео одного і того ж і все через...
-
Ого. Я бы не прочь быть морской свинкой в Канаде 🤔
20 Jan 2023, 19:11
95886/375136
11 minutes ago