UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хз, то з єврейсько-російської группи скріни... Росіянам теж вірити, але історія мутна...
-
Мені подобається, що копи тут реально здорові дядьки, а не пузани, що втрьох студента скрутити не можуть
-
эта компания зарегистрирована на другую провинцию ,одна девочка так проработала долго и потом узнала ,была очень расстроена,не идёт стаж на пр
-
та я вже першим повідомленням випустив пар😅😂 ну і написав нюанси на які потрібно звернути увагу людям при здійснені процедури зміни ВПерміту. ☝️
-
Хз спочатку було 10 тис, але потім сбори більш і більш.
-
Отож в Україні, я боялась ідти до поліції, а тут ні.
-
Я бачив той пост, ага. Я не маю звички рахувати чужі гроші, але чому саме сума 100к?
-
Так і є. Навіть ті з нас хто приїхав сюди розказують жахи про наркоманів та безхатчинків. Проте чомусь ніхто не каже як в томуж даунтауні гарно, люди посміхаються. Купа зелені та парків. Та поліція яка завжди гттова допомогти та підказати
-
Балувана Галя😂
-
Дякую
-
Що хочете приєднатись у похід до гей бару? Ми з дівчатами думали розвідати)
-
Та, саме маніпулятівне було що біженці яки втікали від війни, а виявилось що люди в Швеції жили дуже довго до Канади... Ну такоє. Це як я зараз буду збирать то що я нещасна українка, тільки альо я вже дохера років у Канаді! Війна торкнулась моїх батків зараз, але мій фін.стан залишився той самий, і комфорт також.
-
Та взагалі)
-
Хз, вони для мене занадто соціалісти. Хьюго напевно не моє😂
-
Чесно кажучи, я б зі Скандинавії не поїхав в Канаду)
-
З вас фото, і паролі, явки❤️
-
Мені дуже цікаво на драг-шоу піти. Одна місцева (яку звати Мар'яна, гг) уже нас з дружиною місяць обіцяє зводити :/
-
Я проживаю в будинку на Меморіал ДР. Здається верхній поверх, 3 кімнати, кухня і вітальня. Кому потрібне житло звертайтеся.
-
Дякую що попередити, буду уточнювати цей момент якщо візьмуть.
-
Був я на такому видовищі Раз в Польщі трапив і тут раз У тебе який інтерес в тому?)
20 Jan 2023, 19:11
95927/371989
9 minutes ago