UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Є багато кейсів коли люди мешкали тиждень і потім домовлялись на дострокову аренду. Краще спочатку домовляйтесь на тиждень+-.Квартиру в живу подивитесь i місцевість, з господарями познайомитеся
-
Могу помочь с доставкой! Будни вечер после работы. Выходные целый день. Кому надо, пишите в личку)
-
Тут є форма і адрес куди відправляти www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/forms/rc151.html
-
Через ейрбнб навпаки більша безпека бо там прописані правила і якщо лендлорд не виконує ви можете їм пожалітися, якщо з'їжджаєте раніше вам мають повернути гроші, але оплата там зазвичай наперед. Ну і уважно прочитайте, які саме умови здачі.
-
Підкажіть будь ласка! Така ситуація, договір електронно підписали, внесли страховий депозит, але найшли кращій варіант. Є ймовірність що не повернуть страховий депозит, якщо скажемо, що не хочемо жити? Бо страховку та електроенергію ще не оформили
-
Доброго дня, пластикову карточку яку отримуєш на почту, це тільки бенефіти, чи ще й як мед страховка/карта?
-
Спасибо за ответ. Сертифицированный или апостиль подойдет?
-
С переводом
-
Где смотреть кредитный рейтинг?
-
доброго всем. На aos требуют сканы дипломов помимо eca. Им просто сканы нужны или с переводом?
-
Я цю пластикову карту загубив, чи це критично?
-
не понятно запитання..? перше отримуєте хелс карту, це мед страховка, а окремо подаєтесь на бенефіти, одне з іншим не звязано
-
Dickens?
-
Ще Wallmart
-
Спасибо, мне не надо ,у меня есть хелс карта. Но когда мне нужна была страховка в другой стране,то сказали,что нельзя. Может что-то изменилось,конечно. Но интересно было бы послушать людей,которые воспользовались
-
Ога
-
Взято з Facebook
-
Доброго дня. Отримали хелс бенефіти. Підкажіть, будь ласка, як зробити сонцезахисні окуляри? Просто іти до найближчого офтальмолога чи процедура складніша?
-
Направление для некоторых)))
-
Нам очень интересно,сняли дом и очень многое надо.Дайте пожалуйста ссылочку на Фейсбук
20 Jan 2023, 19:11
96278/372953
about a minute ago