UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тоді краще перемейнувати групу в «спорт», дозвілля - це як ми проводимо свій вільний час, тому їжа дуже підходить до цієї теми
-
то я зриваю чийсь самоконтроль?)) це до психолога
-
Дякую, мені теж радили їх
-
Нужно шаблон подачи информации менять
-
Шукаю вчителя з досвідом підготовки до CELPIP. Пишіть у приватні з кейсами та досвідом
-
Повчати ніколи, допомогти швидко знайти потрібне - так. Знайдуть найкращі роли, буду вдячний за mention 🇺🇦🙌
-
Ми продовжуємо збирати і бігати разом, тому приєднуйтеся до групи здоров'я!!)) Заходьте в чат на нові анонси бігової української комюніті!🏃🇺🇦☕
-
@uu_marathon
-
всі говорять краще купувати машину у канадців, бо індуси, темношкірі люди, китайці можуть надурити, і вони недбало ставляться до машини. Найкраще, якщо машина в однієї сім'ї була довго, але таке рідко буває. Але хтось шукає, завжди знайде. Бажано поза Калгарі дивитися оголошення. Їхати не самому, взяти з собою людину, яка подає послугу за допомогою вибору машини. Він забере тебе, відвезе, сам подивиться її з приладами, сторгує тобі, тобі тільки заплатити. Різні люди є, але саме з ким ми їздили я залишала посилання вище.
-
ми самі знайшли машину, списалися із власником. Потім поїхали з людиною, яка подивиться її і скаже, що до чого, і що в майбутньому потрібно міняти, сторгує. У нього є номер дівчини яка допомагає зі страховкою 👍 Робиш у цієї дівчини страховку за один день (у нас 2 години вийшло) потім реджестри, отримали номер за 20 хвилин, і поїхали за машиною) забрали і додому 😌 стаховка наша коштує 300 $ 😬 у нас немає стажу взагалі, місяць тому у Польщі права отримали. Все індивідуально, але можливо 😊 Удачі 😇