UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
#rent Доброго дня, шукаю людину на підселення так як я зїзджаю, 2-х кімнатна квартира, повністю з меблями та всіма необхідними речами для проживання, Сама кімната здається порожньою ( при потребі можу залишити повністю комплектоване ліжко за додаткові 300$) Вартість кімнати - 805 $/місяць, всі комунальні та інтернет включено у дану вартість, контракт підписується із лендлордом, термін контракту до 31.12.2023 Локація: 5 хвилин до Erlton station, неподалік є парк, річка, поруч всі необхідні магазини як safeway, dollarama, shopdrugsmarket. Ідеальний руммейт: не випиває, не курить, працевлаштований, підтримує чистоту, відноситься із повагою до свого руммейта. Прохання писати працевлаштованим людям адже лендлорд вимагає підтвердження доходу. Заселитись можна з 1 травня або як тільки лендлорд підтвердить вашу анкету. Кому цікаво за більшими деталями пишіть в приват.
-
Доброго дня . Цікавить нас з чоловіком робота на фермі в Альберті . Можливо тут хтось працює на фермі може розповісти про роботу та , як заповняли резюме . Напишіть мені в приват . Будемо дуже вдячні 🙏 Всім бажаю гарного дня !!!
-
Ищу комнату для себя на 3 месяца до августа. Рассмотрю все предложения.
-
У вас розширений ВП?
-
Можна зробити після проходження медогляду
-
В Centre for newcomers ми дізналися ,що для праці на фермі та в фарм потрібно зробити розширений ВП
-
Ну это на каяке надо. Мы блесну кидали
-
Значит играете, нет время чатиться, верно?)
-
И шо, собрались?
-
Так, але прийшли вже, нарешті.
-
Карась тут кстати вроде как сорная рыба. То есть если вытянул, отпускать нельзя.