UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую, так дали) Все зроблю
-
Кто ждёт весну? Уже в Калгари. Я думаю к концу недели листья начнут появляться на деревьях.
-
💯 . Реально, мы тут уже пол года, и я не могу найти на свой вкус горчицу 😅. Так это фото тех,которые остались ,ещё три баночки в начале ушли на мойку посуды😉
-
Та не хлопці 😁 чисто братьскі,чоловічі стосунки,а того ви вже накрутили собі,мамкіни дрочери 😂 реально потрібна нормальна робота
-
Весна круглый год 😁
-
Прошу замітити, це вони , збоченці, почали щось собі мудрувати - я зразу все правильно зрозумів і оцінив гумористичну, а не якусь іншу, пардон, складову!
-
Привіт хтось міняв просрочені водійські права ?
-
На сайті апостиль вказано, що із-за війни можна подати онлайн заявку, що я і робив. Тобто Ви завантажуєте скановані документи, сплачуєте рахунок і вони все роблять. А оригінали перекладів і підтвердження вишлють на адресу куди ви вкажете
-
До 3 лет через консульство требовать подтверждающее письмо Более 3 лет -здавать заново
-
Так
-
Ну фен 220..
-
О, ми майже сусіди) Прикольно ☺️
-
Так мы тоже исключительно с юмором)))
-
Потому что "это произойдет с другими, не со мной" (Сама такая 😆)
-
Еупи новый фен. Инвертор 110/220 на 3кв будет стоить думаю под 1000 кад
-
Каркас для king size bed. Нам дали 2,тож один віддамо! Самовивіз з Seton. Або можу завезти,якщо ви в Seton,Auburn Bay,Mahogany
-
Я сьогодні таке бачив)
-
Всем привет . Кто нибудь хочет пойти вместе на climbing gym in Calgary ?
-
Ищу 1 или 2 bedroom
-
Это степные крокусы (prairie crocus). Они как наши пролиски появляются первыми после зимы. 🙂
20 Jan 2023, 19:11
97247/372205
16 minutes ago