UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не та ветка
-
Главное чтобы это "давай пока так" не превратилось в постоянное. Им ведь очень удобно получить отличного, добросовестного и опытного работника который в силу ситуации вынужден работать за треть от положенной зарплаты. Если через год так и будут продолжать кормить "завтраками" то можно опять начинается разносить резюме.
-
Ну вы конечно правы. Но с недоверием можно отнестись к абсолютно любой ситуации. Что там будет через год, это одно. Но то, что сейчас это возможно, это другое. И я говорю именно об этом.
-
Всім привіт. Порадьте будь ласка хто має досвід де краще купити інструменти ручні для дому типу: викрутки, шестикутні ключі, плоскогубці, рулетку, ніж зі змінними лезами і тп. Canadian tire, Home depot? Чи може якийсь інший щоб ціна/якість, чи не має різниці і скрізь приблизно однаково?
-
А вдруг нас всех через год на бабки кинут?? Давайте не будем сейчас искать работу что бы этого не случилось 😂
-
Може, згодиться комусь, хто шукає житло. Я мешкаю у Willow Park Gardens на SE. Сьогдні у мене з'їхали сусіди зверху (2 чи 3 bedroom, точно не скажу). На сайті Boardwalk ще не встигли виставити оголошення про доступність. Ось цей ЖК www.bwalk.com/en-ca/rent/details/alberta/calgary/willow-park-gardens/. То якщо шукаєте житло, краще зразу дзвоніть та питайте.
-
Так,є! Можу точно вам сказати,що мало ймовірно,що тут вам запропонують роботу. Бо часто буває так,що хто працює на кухні не завжди знають,що добирають штат. Саме так я вийшла на роботу,де працює українець і він гадки не мав,що ще потрібні люди. Я практично без англійської. Розуміюсь на термінології і коротких висловах. Шукала майже два місяці. Діти допомогли пройти інтервʼю,то їх заслуга,але в мене добре резюме. Останнє місце роботи 6років без перерви,ну і перед тим також не змінювала часто роботу. Друкуєте дуже багато резюме на помічника,бейкера і т.п берете ноги в руки,хвіст пістолєтом і вперєд😉. Пройдіться також по готелям в сторону аеропорту. Місць є достатньо,але знання англійської багато,що вирішує. Німі працівники мало кому потрібні. Але майте надію. Якщо ви працювали,то ви знаєте,що на кухні завжди нехватка кухарів,тому знайдете. Але паралельно розсилайте дуже багато,бо телефонують також. Не закрити нічні зміни пекарів,то завжди була проблема,також можете попробувати податися. Стукайте,і вам відкриються ваші двері
-
Яка вартість?
-
Спасибо