UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Логично. Умеешь кататься или нет, а как выгребать, надо знать
-
В смыыыысле не едят детей? Кодекс чести? О_о
-
Я читала в художественной книге (погуглила, таки есть такое), что еще есть рюкзаки, которые надуваются по принципу спас жилетов и позволяю оставаться на поверхности 🤔
-
*@йши
-
Штырь, лопата... Чувак, вон, на Эльбрус в кроссовках поперся 😆 и поднялся, таки, на вершину (4800), что удивительно. И там умер
-
Тільки через сімейного і якщо её дуже терміново на їх погляд,то і півроку можна чекати на апойтмент до профільного лікаря
-
Так марку на почті наклеїти і все!!))
-
Люди поясніть будь ласка різницю між residental parking permit and market permit? Є ще окремо для зони AAA, там просто не безкоштовно а ~55сад. Я розумію що він діє в зоні проживання але як саме , бо я не розумію як ним користуватись і чи є сенс)
-
На скільки я знаю, їх там немає ще з січня (чи лютого), одним словом не гайте час, а зробіть листа через волонтера )
-
Зверніть увагу,що там намальовані інвалідні візки і діти. Скоріш за все для всіх людей на інвалідних візках і батьків з дітьми,а не те,що ви подумали
-
З приводу качання з торентів, от знайшла лекції по Канаді buisness law тільки це про БС, але про качання він каже по усій Канаді на 17:00 хвилині ( по факту, спочатку warning, потім штаф, потім може бути гірше до кримінала) m.youtube.com/watch?v=BA8qc8_cuf4&list=PLZVeTA8nMAzjNjSuVl3zj8rr_MqY6nO1z&index=12