UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добридень! Підкажіть будь-ласка, стала відома інформація, що з якогось часу перестали приймати у якості ID дитини паспорт одного з батьків, куди ця дитина вклеєна. Наче як отримати Health Card ще можливо, а ось якщо сідати на літак, то можуть і не посадити дитину, мотивуючи що у нього(неї) повинен бути особистий ID. Навіть наче як були випадку, коли дітей не хотіли саджати до літаку у Торонто та Вінніпезі (не знаю чим закінчилося). Підкажіть будь-ласка, чи це справді так? І як тоді дитину (12+ років) довезти з іншої провінції у консульство України (Торонто/Едмонтон), щоб замовити йому/їй паспорт? Дякую)
-
Ну тут ви повинні мати свій план. Мені дуже допомогли мої діти. Вони і ходили зі мною і розносили і на інтервʼю ходили. Я також не розумію зовсім англійську. Написала декілька фраз,вивчила їх і так ходила сама без дітей. А що робити? Треба якось викручуватись. Посміхалась,вибачалась,інколи перекладач на телефоні відкривала. Всі дуже з розумінням до нас ставляться,нам ще потрібно такому повчитися в них. Практично на кожній точці працюють українці. Переді мною заносили українці резюме,вони виходили,заносила я резюме і коли я виходила слідом за мною знову українці заносили резюме🤷🏻♀️ Я рознесла біля 70резюма,а надіслала то і не знаю сама скільки. Хто мене порекомендує тут,якщо мене ніхто не знає. Під лежачий камінь вода не тече. Бажаю всім вдачі!
-
Ты не лопнешь? 😆
-
Согласна с вами, нужно проявлять настойчивость. Только так страааашно...но здесь без вариантов.
-
Скажіть, будь ласка, які потрібно дати дані людині, яка хоче зробити мені дірект депозіт? Дякую.
-
Ну, да. Не вода. Воды трешку хрен выпьешь. А пива - да, пожалуйста
-
Усі