UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я друг по нещастю RBC )) Вчора, через місяць, прийшла дебетова. В банку сказали, коли я виясняла за картки сказали, що кредитові завжди виписуються на відділення і вони подзвонять скоро, бо вона має бути через день-два. Пройшов тиждень))). Якось так
-
А ось що пташка наспівала про завтра: 27 Apr 14:00 Spring Industry Hiring Fair & Open House with Manpower Воркшоп від компанії "Manpower"
-
Рівняяяяйсь, струнко! Список подій на сьогодні: 13:00 ENGINEERING & IT CAREER FAIR & TRAINING EXPO - CALGARY Ярмарок вакансій у інженерній сфері та сфері IT
-
Его вернуть проще .
-
просто попереджаю)))
-
Усім привіт! Лечу 12.05 у Калгарі з України через Польщу. Може комусь щось потрібно передати?
-
Типично мужская точка зрения относительно ведения домашнего хозяйства. Конечно, время экономится, но вещи нужно собрать, разобрать по цвету и материалам. Робот пылесос только пыль гоняет, в мультиварку нужно положить подготовленные продукты. И тд и тп. А так , конечно, как в фильме про Золушку. Фея взмахнула волшебной палочкой и все само собой сделалось
-
Знаєте, то як в старому анекдоті "А чи любите Ви собак?".
-
Всем привет! Кто недавно вклеивал визу находясь в Европе. Сколько по времени это происходит в Варшаве и где будет быстрее?
-
Miller Immigration Law Firm (587) 392-5199
-
Привіт, чиї дітки в першому класі, що вони роблять?)) Щось вчать? Бо мій каже "граємося"))) Хотілося, щоб трішки вчив букви, числа. Мови не знає.