UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так ми ж почали дискусію чи чекає хтось інженерів з видобутку, а не QC. Я, до речі, також QC в нафтосервісній компанії і що, мені тепер можна розповідати, як правильго бурити горизонтальні свердловини?))
-
І ви не можете зрозуміти посил моїх повідомлень.
-
Ви читати не вмієте? QA/QC у нафтогалузі. Теж не так собі позиція, правда?
-
Тобто вам в нафтовидобувну канадську компанію пропонували інженером з видобутку?? Розкажіть, бо це прям унікальний випадок))
-
Але я якось був цікавий на видобуток, але не буду згадувати про це знову. І я кажу про те, якщо компанії потрібна людина і вона зацікавлена - візьмуть і іншої національності і навіть зачекають, якщо треба.
-
Знову ж таки ми говоримо про різницю в дотичності та прямої роботи в галузі. Те, що ви працюєте та відповідаєье за якість продукції, яку замовляє та купує у вас видобувна компанія, не робить вас автоматично професіоналом безпосередньо у видобутку і Санкору ви не цікавий як completion або exploration engineer.. І от саме за таких інженерів я й кажу - їх тут повно з місцевою освітою та досвідом)
-
Щиро дякуємо Ярославу Лубанський за подарунки діткам .Діти щасливі .Дякую що є такі люди які допомагають нам .
-
Дякую. Просто думаю чи краще на місці шукати вже житло, чи якось з України, хоча не уявляю як, окрім еірбнб😑
-
Поселять, якщо будуть місця
-
Супер, дякую!
-
#rent дивіться хештег
-
І можливо є групи же шукають сусідів по кімнаті на якийсь час чи шось подібне для тих, кому дорого знімати одному житло перший час. Я чесно шукала сама ) 🙌🏻
-
Привіт, підкажіть, будь ласка, чи поселять мене на лекілька днів в готель по приїзду в Калгарі одну? Чи селять тільки сім’ї?
-
QA/QC в цьому напрямку не є загальною індустрією. Якийсь QA/QC с виробництва їжі не піде працювати на видобуток нафти на ту ж посаду, бо це трохи інше.
-
Ну знову ж таки, як так говорити, то продукти в кемпи також возять компанії дотичні до індустрії. QC/QA - це загальна індустрія, кругом можна застосувати. Drilling engineers - ні
-
Гугл вам все покажет. Вбейте компании oil&gas Alberta
-
Тому кажу зі своєї колокольні
-
Я мав пропозицію, не від Suncor, як QA/QC engineer, але вже трохи задовбало працювати далеко від сім’ї. Тому пішов працювати трохи за Калгарі на виробництво skids and pressure vessels, де основний замовник - Suncor, Conoco, Petronas, Philips, ABB.
-
Та повно. Гугл все має. Edgar Industrial drive в ред дірі, там їх в ряд
-
Це все ж трохи інше. Логістичка компанія, яка возитьь waste water для нафтовидобувник компаній також є дотичною, але водії в ніі не є інженерами-нафтовиками)
20 Jan 2023, 19:11
9801/375775
3 minutes ago