UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Поселять, якщо будуть місця
-
Супер, дякую!
-
#rent дивіться хештег
-
І можливо є групи же шукають сусідів по кімнаті на якийсь час чи шось подібне для тих, кому дорого знімати одному житло перший час. Я чесно шукала сама ) 🙌🏻
-
Привіт, підкажіть, будь ласка, чи поселять мене на лекілька днів в готель по приїзду в Калгарі одну? Чи селять тільки сім’ї?
-
QA/QC в цьому напрямку не є загальною індустрією. Якийсь QA/QC с виробництва їжі не піде працювати на видобуток нафти на ту ж посаду, бо це трохи інше.
-
Ну знову ж таки, як так говорити, то продукти в кемпи також возять компанії дотичні до індустрії. QC/QA - це загальна індустрія, кругом можна застосувати. Drilling engineers - ні
-
Гугл вам все покажет. Вбейте компании oil&gas Alberta
-
Тому кажу зі своєї колокольні
-
Я мав пропозицію, не від Suncor, як QA/QC engineer, але вже трохи задовбало працювати далеко від сім’ї. Тому пішов працювати трохи за Калгарі на виробництво skids and pressure vessels, де основний замовник - Suncor, Conoco, Petronas, Philips, ABB.
-
Та повно. Гугл все має. Edgar Industrial drive в ред дірі, там їх в ряд
-
Це все ж трохи інше. Логістичка компанія, яка возитьь waste water для нафтовидобувник компаній також є дотичною, але водії в ніі не є інженерами-нафтовиками)
-
І близько не означає в «цій» привидіть мені хоч один приклад, де якийсь умовний Suncor чекав oil&gas exploration або senior drilling engineer із України😁 Ми тут про це дискутуємо
-
Продукція для Onshore
-
Тут навіть Tim Hortons теж залежить від нафтогазу.
-
Может быть подскажете конкретные названия улиц, я вот думаю поехать с резюме и лично поговорить со всеми, знаю что red deer, Grand Prairie, leduc а вот конкретней бы локации
-
Саме upstream?
-
Я теж працюю близько до цієї галузі, якщо шо.
-
Ми тут за нафтогазову галузб говоримо конкретно. А ця галузь роками була двигуном економіки Калгрі та Альберти, тут інженерів та менеджерів вистачає своїх. Просто нереально багато, в 2019 (чи 2020) університет Калгарі тимчасово призупинив прийом нових абітурієнтів на нафтогазові програми. Бо дуже багато спеціалістів випускалося роками, і ринок просто перезавантажений ними.
-
Щоб в офісі сидіти і питання вирішувати, потрібно постійно вкладати в свою освіту, а не тільки комусь баньку топити))
20 Jan 2023, 19:11
9809/372056
42 minutes ago