UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Costco гхі 3 кг за 39 дол. Смачне))
-
Так. Я вже років 2 тільки з гхі. У Львові з десяток перепробувала поки знайшла свого виробника , і возила рік в Польщу тихо по автобусах щоб не викинули))) а тут довго видивлялась і вирішила спробувати і досить хороше) на ньому можна смажити взагалі все - не горить і не димить. Так само даю у всі каші і картоплю)
-
не сыпте соль на рану 😭 я хотела пойти
-
Якій курс на сьогодні?
-
Переклади треба завіряти нотаріусом?
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка, які документи треба перекласти з української на англійську для PR. Поки ми ще в Україні хочемо зекономити на перекладі.
-
Будемо їхати в Калгарі
-
По курсу отделения ПриватБанка на день обмена. Сегодня 37.65 грн за 1 юсд
-
Доброго вечора)) Пропоную послугу догляду за дитиною шкільного віку на моїй території ( будні,вихідні та на канікулах) Трохи про себе: мене звати Світлана,38 років,заміжня,маю двох діток ( синок 8 років та донечка 6 років),маю стаж провізора 15 років. В Калгарі з лютого 2023,проживаємо в кондо 1920 14 Av.NE. Мої дітки з понеділка йдуть до школи,гарно виховані та доброзичливі)) Оплата погодинна 10 CAN)) Є питання звоніть або пишіть 8253654442 Гарного вечора)) м.Калгарі
-
В монобанке сказали, что я могу пополнить свою канадскую карту с валютной карты монобанка. Это сейчас работает?
-
теоретично так. друзі в Узбекистані так поповнювали
-
потому что безработная и безденежная :D но верю что в следующем году смогу пойти
-
Где?