UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
а, ну так 25 то стандарт, то я таких за будівельників не дуже вважаю якщо чесно))
-
Ну и да "знакомый рассказывал", это, конечно источник.
-
Я лично интересовался этим вопросом,мне так ответили
-
Ну то маляр же це вже досід та спеціалізація. Ми тут про різноробочих говоримо. На старт
-
Хто таке сказав?
-
Не зовсім так. Нафтосервісні компанії і бурові - це трохи різні. Права 3го класу ще отримати треба, на бурову можна з 5тим. Багато нафтосервісних компаній вимагають не 3й, а перший клас. Знову ж таки - без досвіду роботи і просто маючи права 3го чи 1го класа, зп 120 тис на рік ніхто не пропонує. Взагалі, в нафтосервісних компаніях на позиції такого рівня вам ніхто ніколи в контракті не пропише «120,000 дол на рік». Напишуть максимамцм це base salary 3500 per months, а далі based on bonuses. Тому вони так і кажуть, приблизно 100-120 тис в рік можете мати. Але по факут далеко не всі мають, бо там spring brake, там down days в шопі, там щось поламалось…)
-
в полі їздить з бригадою і збирає установки за його словами
-
Кем он там трудится ?
-
знайомий попав і з ним багато новоприбулих українців навіть без пр
-
муляр вакансії 30-40, скинув портфоліо і окей. будова то таке, можна за перший тиждень показати що можеш а що ні, тут багато працювати на показ результату не треба
-
На нефтянку в Канаде,если это не трак,без канадского паспорта довольно сложно попасть
-
На будові зі старту без досвіду 30 баксів ніхто в житті не давав і не дає. На бурових абсолютно без досвіду старт мінімум 30 баксів плюс овертайми. Це тому що такі вимогу, професійної асоціації. Якщо далі, то і 50 на годину платять вже
-
Той же знайомий з Едмонтона говорив,що при наявності прав 3 класу можна влаштуватися в нафтосервісну компанію і мати 120 000 на рік. Тобто ті самі 10 000 на міс. Схоже на правду.
-
Со скважины это разве что каждый для себя делает
-
за 30ть тут можна і на будові робити, я думав там куди більше на годину. ну може враховуючи овертайми та кількість годин то буде більше. але на мою думку кваліфікована будова в місті легше фізично і морально
-
Хз скорее это очень большая редкость
-
В меленьких міста вода часто із скважини
-
Я имею ввиду централизованную воду , а не со скважины
-
Не знаю где в Украине с под крана норм вода ) я жил по всей Украине везде вкус ужасный и привкусом хлорки
-
Залежить від міста. В деяких міста норм, а в інших 🤢
20 Jan 2023, 19:11
9865/372107
2 minutes ago