UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Т.е вы имеете ввиду 1 год(самый первый) я работаю официально фулл тайм на любого работодателя. После отработки 1 года по одному NOC,но ПЕРЕД подачей на PR я могу менять работу на ЛЮБУЮ другую,в т.ч могу менять NOC - и нахожу того , на кого нужно работать,при условии,что он даст оффер на 1 год, с момента подачи и до вынесения решения. Верно?
-
Ми буржуйку на полігоні смальцем топили, бо дрова мокрі були
-
Это уже я видел)
-
чи може хтось підказати, як оформлятись на фінансову допомогу від альберти?
-
Іншим відмовляють просто у заповненню анкети навіть
-
А сертифікат підходить а не диплом і що значить ліцензію за Вас… тобто це салон має ліцензію а не ви?
-
На гарячу лінію треба дзвонити,там є укр. мов перекладач і допомагає оформити усе, але це може зробити тільки ті хто приїхав з України після 24
-
Анкету можна, вони працюють то тільки соцпрацівник в четвер буває. На village square можете відразу і рекріейшн пас і проїздний купити.
-
Є лист, берете документи і йдете в city hall
-
Не докінця зрозуміла, це підпис тільки в четверг чи подача анкети також
-
А чому не можна?)
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи можна в п'ятницю подати анкету на FAIR ENTRI? Лист від соц. працівника підписаний!!!
-
В Калгарі щоб працювати перукарем потрібно підтвердити свій диплом і отримати ліцензію. Цим процесом салон займається за вас.
-
Може подавати хтось один, але всіх документи краще візьміть з собою. Проїздний так само може хтось один купити для всіх, але рекріешн пас тра робити особисто бо там фотографія потрібна.
-
Дуже дякую. А не підкажите , можу я за чоловіка подати, бо оформлювали на нього головного заявника, але я вписана? А він вже працює
-
підкажіть через скільки приходить допомога від Канади в 3000?
-
добрый вечер,кто как долго ждал бенефит карту?
-
Кого интересует подписка на нетфликс 4к пишите, 5 долларов в месяц
-
Вітаю шановні,шукаю кваліфікованого остеопата хто кого порадить ?)
-
Два тижні чекаю але ще не отримав
20 Jan 2023, 19:11
99005/372816
less than a minute ago