UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не можу назвати себе поціновувачкою, але повірю на слово
-
Знаєш, у порівнянні з більшістю кави в Європі, Аромакава - це прям гуд. Заходиш туди, а там тобі арабіка, купаж; Камбоджа, Суматра, раф-хуяф...
-
Я на останній зустрічі в барі розказував, як мені в Європі якось дали просто чорну заварену каву з термосу і вершки і в капсулі. Це, на їх думку, було капучіно)
-
Я не знаю, у нас получилось, есть случаи что не пускали людей, я не знаю по какой причине. Знаю нужно из Польши лететь компанией LOT
-
Видно мозок заблокував спогади. Тепер і мені це буде снитись в кошмарах, співчуваю🫣
-
Всім привіт, можливо хтось знає україномовного дерматолога, який може перевірити родимку?
-
Всім гарного дня ..!!! Хтось підкаже , пенсійне посвідчення інваліда 3 групи треба перекладати перед приїздом , чи воно в Канаді діє , чи треба по -новому робити ( яка процедура) , Дякую ..!!!!
-
Скинуть
-
Можете и мне пожалуйста
-
ну во-первых это была сцена изнасилования, а во-вторых - всего лишь сцена. так что не считается)
-
Это блин вещь. Так мы никогда тут пары не создадим😂 А есть что-то и для мальчиков?
-
Так это унисекс игрушка, подходит для всех гендеров)
-
Я с такими не играю. Сорян
-
Хх0хх0
-
При верификации диалога апостилем, нужно заказывать перепод диплома или это не обязательно?
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, де є україномовний працівник Fido ?
-
Доброго дня, у кого є бухгалтер для заповнення декларації, будь ласка напишіть)
-
А дайджест цікавостей на завтра: 29 Apr 10:00 Розпродаж! Розпродаж дитячих речей 29 Apr 14:00 Yalenka Ukrainian Dancers - Spring Concert Весінній концерт від школи українського танцю
-
Тааааак, подивимося що там у нас сьогодні є цікавого: 20:00 УВАГА,РОК-КОНЦЕРТ! Подія для поціновувачів рок і не тільки музики
-
Плануєте може щось на суботу?
20 Jan 2023, 19:11
99134/375061
3 minutes ago