UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Саме так. В одному садочку піду. Ра зустріч, в іншому ні. Ніхто не знає на сто відсотків як буде, тому і пишу залежить від саду
-
Добрий день!) Можна забронювати ці три стільці?
-
Моя історія то як це спрацювало, люи звертались, я їм відповідав в особистих як саме це зробити і вони отриували підтвердження в иой же день.
-
Директорка пішла вам на зустріч.
-
І якщо від садочку нічого не залежить чому одним кажуть однак платити повний місяць а нам директорка сказала оплачувати як із субсидією, хоча нам навіть її не схвалили на той момент
-
Ваша історія всього лише ваша історія. Субсидія одна і та сама, немає ніякої української. Є різний способ подачі, і ту що онлайн я теж заповнювала - 3 тижні її не бачили в системі не тільки в садочку а і в Едмонтоні куди я телефонувала
-
Бляяя тут даже Роберт Патрик из Терминатора)))
-
Напевно полуглянцевий, дякую Вам за фото.Сьогодні Вам дам відповідь, якщо його хтось раніше мене не купить у Вас.
-
Я кажу за сітуацію зараз. Так як є.
-
Я вам скрін скинула де звичайним способом подалась
-
Ви знущаєтесь.
-
Просто ви не спробували звичайний спосіб подачи.)
-
3 тижні н швидше двох днів
-
Я кажу вам я робила онлайн - 3 тижні без відповіді і ніхто навіть заявку не бачив. А ту другу що ви кажете «довшу» мені за 2 дні схвалили
-
Кто на параде, фотки в студию))
-
Навіщо робити довше, якщо можна зробити швидши, не спожіваючись, на те що зтось піде на зустріч?)
-
Може з листопада вони щось змінили, бо раніше при подачі онлайн навіть лист приходив що розгляд справи - 45 днів
-
В мене все, не маю бажання сперичатись ні про що. Мої відповіді це наслідки вашого щаперечггя но мож перше повідомлення.
-
Так питання було не як податись а чи сплачували повну суму за перший місяць
-
Я взагалі до вас нічого не маю. Я людині відповів як це можна зробити без очікування. ))
20 Jan 2023, 19:11
99211/376180
12 minutes ago