UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тут адреси прописані www.calgary. ca/ parks/activities /picnic-sites.html#:~:text=Bringing%20your%20own%20BBQ,in%20any%20other%20park%20area.
-
Спитайте у них. Там завжди є такий чувак в червоній кепці при можливості ідіть до нього він все дуже просто пояснює
-
Нам в самом банке данную проблему не исправили, тоже предложили воспользоваться сторонними приложениями для проверки кредит скора) Были в трёх разных отделениях, а также звонили им на горячую. По телефону вообще сказали "всё чётко, мы всё поправили, через пару часов всё будет показывать", но прошло уже две недели, и ничего не поменялось. Забили болт пока что 😅
-
Добрий день, якщо медкартки нема аналіз крові і рентген можна зробити до відвідування лікаря, чи ні?
-
Якщо запізнитись на фуд бенк це сильно критично)?
-
Друзям перша подача вже 3 тиждень. Я змінювала адресу на старих правах, нові за 9 днів прийшли.
-
Друзі мені цікаво почути ваші думки з приводу планів уряду Канади , що ви про це думаєте ? Думаю багатьом ще й корисна буде ця інформація youtu.be/tOh2eYfJ4uw
-
Ок, з 23 по 25. Що це міняє?)
-
Ні , так я ви не вмієте слухати Вже це показали по 25 Повторюсь , на думку таку маєте право , інші мають іншу думку Гарного дня
-
7 хвилин води
-
У Oct 2025 перевибори, то хз що там Трюдо і ко збирається, не факт що економічна ситуація не стане гіршою, то люди самі не поїдуть.
-
Це нічого не міняє
-
7 хвилин розказувати, що Канада збирається багато імігрантів приймати. І що? Я вже все розказав.
-
Трохи в падлу булоб їхати на інший кінець міста, щоб почути стару байку
-
Не з , погано слухали з 23 по 25
-
Типу мені цікаво, як він трактує ті правила і може видати права, коли підстав для обміну, по закону, немає
-
Погадаємо на таро😂, які плани)) Політики будут з телека декларувати одне. А по факту все буде по правилам кожної провінції.
-
Все, більше інформації корисної нема
-
Ну реально. Подивився на 2х - Канада збирається запрошувати 500к імігрантів на рік з 2025
-
Дякую
20 Jan 2023, 19:11
99885/375596
4 minutes ago