UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тільки карго перевезення,якщо собака не проходить по вазі для салону, але здається зараз ввели ембарго на зиму, тому навіть карго не можна перевезти. З приводу ембарго почитайте на сайті авіакомпанії
-
Доброе утро всем. Может кто летит в Украину на днях или знает кого-то. Надо передать документ для тещи заверенный здесь нотариусом. Тесть скончался и жена написала доверенность на маму, чтоб та могла подать на наследство от ее имени. Помогите доставить. Теща живёт в Днепре. Главное до Украины доставит, а там мы сами можем организовать передачу. Заранее всем спасибо.
-
Apple Tv (3rd Gen A1469) 45$
-
І можете порадитись в групі Pets to Canada. Там поділяться актуальною інформацією
-
вам в групу pets to canada. там всіх перевозять)
-
Безкоштовно
-
Возможно кто-то знает ,где можно кожаные изделия с гравировкой заказать ?)
-
Є в когось правила дорожнього руху Альберти або тести на Українській мові дякую
-
Та ще питання. Я влаштувався, все офіційно, ЗП на картку та підписав всі документи але на руки ніяких документів не видали, це ок? Компанія AMJ Campbell
-
Добрий день) Підскажіть контакти волонтерів які допомагають з поселенням на перший час?
-
А взагалі де можна дізнатися свій НОК?
-
www.alberta.ca/aaip-alberta-opportunity-stream-eligibility почитайте умови
-
Якщо підходить робота під всі умови та ви здасте англійську, то звісно
-
Дорогі друзі, підкажіть будь ласка. Я прилетів 1 липня в Канаду і працював 4 місяці на будівництві (це сезонна робота на ПР не йде). В грудні 11 я влаштувався на роботу на склад (ця йде на ПР). І тепер стоїть питання відпрацювавши тут рік і більше я зможу податися?
-
Ви зможете попросити у них Job Offer та Reference Letter. Мають дати це)
-
а потім дивитесь у таблицю тут, якщо немає вашого коду - то підходить. Єдине, що дивіться, щоб не було ніяких ліцензій і т.д.
-
Так
-
Це для того, що не було, що людина 5 років тому пропарцювала рік на посаді і приїхала подаватись. Треба саме за останні 18 місяців
-
a minimum of 12 months full-time work experience in your current occupation in Alberta within the last 18 months
-
Особисто я правильно розумію відпрацювати 12 місяців за ті що йдуть зараз?
20 Jan 2023, 19:11
213441/371508
10 minutes ago